Maslak ve Kağıthane, Kordon İstanbul’da buluşacak

Maslak ve Kağıthane’nin buluşma noktasında, Sadabad Deresi Islah Projesi kıyısında başlatılan Kordon İstanbul satışa çıkarıldı. 10 blokta bahçeli veya teraslı 559 konut ile 55 mağazadan oluşan proje, tamamlandığında ıslah projesi ile beraber 9 km’lik kesintisiz bir yeşil yol kurulmuş olacak

Ege Yapı 8 proje de gerçekleştireceği toplam 2.5 milyar TL’lik yatırımın ilk halkası olan Kordon İstanbul’u bugün satışa çıkardı. Maslak ve Kâğıthane ’nin buluşma noktasında, Sadabad Deresi’nin kıyısında 820 milyon TL yatırımla inşaatına Kordon İstanbul, toplam 2 etap ve 10 blokta 1+0’dan 4+1 ’e kadar bahçeli veya teraslı 559 konut ile 55 mağazadan oluşuyor. Büyüklükleri 41 ile 226 metrekare arasında değişen konutlar, sınırlı süre için lansmana özel yüzde 10 + yüzde 8 indirimle satışa sunuluyor. Proje 30 ay sonra teslim edilecek.

Sadabad Deresi ile 9 km’lik yeşil yol ortaya çıkacak

Sadabad Deresi ıslah projesi tamamlandığında kesintisiz yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra pek çok spor alanıyla da aktif yaşamın merkezi olacak. Eyüp ve Sarıyer’deki ormanları, yeşil bir koridor eşliğinde Haliç ile buluşturmayı amaçlayan projeyle bu bölge yemyeşil bir ekolojik alana dönüştürülecek. Tamamlandığında yeşilin ve mavinin tarihi dokuyla modern doku arasında bağlantı oluşturduğu 9 kilometrelik kesintisiz bir yeşil koridor ortaya çıkmış olacak.

Sanat atölyeleri ve açıkhava sinemaları olacak

Maslak ve Kâğıthane’nin buluşma noktasında yer alacak Kordon İstanbul, farklı konseptlerdeki bahçeleri, peyzajında bulunan yapay gölet manzaralı kabanaları, açıkhava yaz sineması dışında, Kordon Life Club bünyesinde bulunan lounge alanı, sanat atölyeleri, özel sinema odası, kapalı yüzme havuzu ve misafir odası gibi hayatı kolaylaştıracak aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini artıracak. Bölge, her geçen gün İstanbul’un en önemli ulaşım projelerinin merkezi konumuna geliyor. Dünyanın ilk 3 katlı köprüsünün çıkış noktası dekovil hattı, Metro ve Havaray hatları, E5 ile E6 gibi ana arterlere kolay ulaşımı ve düzenli ulaşım planlarıyla dikkat çekiyor.

Çekmeköy, Ataşehir ve Beylerbeyi de sırada

Bugüne kadar geliştirdikleri Batışehir gibi ödüllü projelerle hem binlerce aileyi ev sahibi yaptıklarını belirten Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, “Üç yıllık planlamamızda inşaat veya geliştirme aşamasında olan 8 projemiz bulunuyor. Bunlardan 4’ü Avrupa Yakası’nda, 4’ü de Anadolu Yakası’nda hayata geçecek. Avrupa Yakası’nda Kâğıthane, Maslak, Beyoğlu ve Fatih’te, Anadolu Yakası’nda ise ikisi Çekmeköy’de olmak üzere, Ataşehir ve Beylerbeyi’nde birer proje gerçekleştireceğiz” dedi.

Bu yıl % 15 büyüme hedefliyor

Kâğıthane, Fatih ve Beylerbeyi’ndeki projelerinin inşaat faaliyetlerine başladıklarını anlatan Kabadayı, “Diğer projelerimiz ise henüz planlama ve ruhsat aşamasında. Bu yıl Kordon İstanbul ile beraber toplamda 4 projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz. Yeni projelerimizde çevresi ile uyumlu, şehrin sosyal dokusuna katkı sağlayan ve yatay mimari konseptine sahip projeler hayata geçireceğiz. 2016 yılından sonra 2017 yılı için yüzde 15 oranında büyüme ve bin 250 kişilik yeni istihdam sağlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Emlakjet Haber

0 Takipçi