Mobilyada randevulu teslimat, ücretsiz kurulum dönemi!

Online ticaret platformu Evmanya, ilk kez randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum sistemine geçerek tüketicilerin internetten ev eşyası siparişi vermelerinin önündeki engelleri kaldırdı. Uygulama şimdilik İstanbul, Tekirdağ ve Kocaeli’nde başladı

Mutfak gereçlerinden dekoratif aksesuara, mobilyadan beyaz eşyaya, küçük ev aletlerinden bahçe ürünlerine kadar binlerce çeşit ürünü internet üzerinden müşterilerine ulaştıran Evmanya , sektörde ilk kez randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti ile tüketicilere kolaylık sağlamaya başladı.

Bu hizmet ile Evmanya müşterileri, siparişlerinin teslimat zamanını kendisi belirleyecek. Ürün siparişi tamamlanan müşteriler, kendisini arayan Evmanya ekibine randevu verecek ve kendi istediği gün ve saatte ürününü teslim alacak. Ayrıca; teslimat için gelen ekip, ürünün kurulumunu da yaparak teslimatı tamamlayacak. Böylece müşteri, ürünü kendisi kurmak zorunda kalmayacağı gibi, ekstra ücret ödemeden, yeni bir randevu talep etmeden ve beklemeden ürününü evine gelir gelmez kullanmaya başlayabilecek.

Sistem tüm Türkiye'ye yayılacak

Uygulamanın şimdilik İstanbul , Tekirdağ ve Kocaeli’nde başladığını ve çok yakın zamanda tüm Türkiye’ye yayılacağını belirten Evmanya Genel Müdürü Yaman Alpata, “Bu uygulamadan önce müşterilerimiz, 500 TL’nin altındaki siparişleri için 59,90 TL kurulum ücreti öderken, 500 TL’nin üzerindeki siparişleri için ise 89,90 TL ödüyorlardı. Artık yeni hizmetimiz sayesinde bu ödemeyi yapmak zorunda kalmıyorlar. Ayrıca eskiden internetten mobilya siparişi veren müşteriler başka yerleri arayıp montaj için başka kişilerden randevu almaya çalışıyordu. Yani hem ürünün evine gelmesini, ardından bir de ürünü kuracak insanların eve gelmesini bekliyordu. Biz bunu da bitirdik” diye konuştu.

Parça değişimi ve montaj da var

Tüm ürünlerde geçerli 2 yıl garanti, kolay iade, ürün değişim, satış öncesi ve sonrası destek hizmetleri sunan Evmanya, yeni bir hizmet daha getiriyor. Müşterilerin bozulan/kırılan ürünleri için ücretsiz parça teslimatının yanı sıra montaj hizmeti de sunulacak. Evmanya ekibi tarafından ulaştırılacak parçalar, teslimatı gerçekleştiren ekip tarafından anında monte edilecek.

Emlakjet Haber

0 Takipçi