Moment İstanbul, metroya yakınlığı ile gözde

AC Yapı’nın inşa ettiği Moment İstanbul, Kartal’ın girişinde Soğanlık Metro İstasyonu’nun hemen yanı başındaki lokasyonu, Kadıköy-Kartal Metro Hattı ve Marmaray’a ulaşımı ile yatırımcıların dikkatini çekti. Fiyatların 415 bin TL’den başladığı projede 120 ayda 0.70’lik faiz avantajı da sürüyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 412 2349 ktütükt 19 5 2756 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE

Kartal’daki konut projelerinden Moment İstanbul, lokasyon avantajını kullanan projelerin başında geliyor. Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group şirketlerinden biri olan AC Yapı’nın Sancaktepe’de bulunan Kent Life ve Dore Life projelerinin ardından üçüncü projesi olan Moment İstanbul, Kartal’ın hemen girişi olarak sayılabilecek bir lokasyonda, Soğanlık Metro İstasyonu’nun hemen yanı başında bulunuyor. Bu sayede hem M4 Kadıköy-Kartal Metro Hattı’nı kullanarak Anadolu Yakası’nda birçok merkeze ulaşım kolaylaşırken, Marmaray aracılığıyla, trafiğe girmeden Avrupa Yakası’na da kolayca geçilebiliyor.

Moment İstanbul, metroya yakınlığı ile gözde

Yatırım değeri 100 milyon dolar

Moment İstanbul’un E-5 Karayolu’na da doğrudan bağlantısı bulunduğunu belirten AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, Emlakjet’e yaptığı açıklamada deniz otobüsü iskelesine birkaç dakika uzaklıktaki projenin, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakikalık mesafesi ile de öne çıktığını, Anadolu Adalet Sarayı’na olan yakınlığının da özellikle hukukçular için önemli bir avantaj sağladığını kaydetti. Coşkun, “2015 yılı verilerine göre yaklaşık 500 bin kişinin yaşadığı Kartal, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişen bir bölge ve değeri de günden güne artıyor. Ayrıca metronun yanı başındaki benzersiz konumu ve mimarisi ile de dikkat çeken projemiz, yatırım açısından da oldukça kârlı diyebiliriz. Yatırım değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan projenin geneline baktığımız zaman hem oturum için hem de yatırım için doğru bir seçim” değerlendirmesinde bulundu.

Mart 2017’de teslim edilecek

Moment İstanbul, metroya yakınlığı ile gözde_1

İki kule olarak inşa edilen Moment İstanbul’da tipleri 1+1’den 4+1’e kadar değişen toplam 731 adet konut bulunuyor. Fiyatların 415 bin TL’den başladığı projede daireler manzaralı ve yüksek tavanlı olmalarıyla tercih ediliyor. Mart 2017’de teslim edilecek olan projede GYODER kampanyası kapsamında yüzde 20 peşin, 120 ay vade ve yüzde 0.70 faiz oranı uygulaması da devam ediyor.

Cadde mağazaları çevreye de hitap ediyor

Cadde mağazacılığı ile ön planda olacak olan Moment İstanbul’da, bölgede yaşayanların günlük ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan ticari üniteler de yer alıyor. Büyük bir marketin de yer alacağı projede, açık yüzme havuzu, fitness center, SPA, hobi odaları, cep sineması, kafeler, Cross Action Kids Club ve yürüyüş parkurları yer alıyor. Cross Action Kids, halen Sancaktepe’deki Dore Life projesinde çocuklara özel antrenman programı ile 3-16 yaş grubu için çocuk spor merkezi, 3-6 yaş grubu için ise sporla birleşmiş olarak hizmet veriyor. Moment İstanbul’da ayrıca, 35’inci katta, panoramik bir manzaraya sahip olan Moment Terrace, misafirlerin ağırlanabileceği ya da toplantıların yapılabileceği ayrıcalıklı bir mekân olarak hizmet verecek.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi