Naturalm Çiftlik Evleri Yatırımcıların Odağında

ALM İnşaat tarafından Kocaeli-Karamürsel’de inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri, yatırımcıların yeni gözdesi oldu.

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım

yaptığı açıklamada;  çalışmaları devam eden İzmit Körfezi geçiş köprüsünün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti.

İ

zmit Körfez bölgesinin en önemli yatırımcıları arasında yerini alan ALM İnşaat da, Kocaeli – Karamürsel’de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri’nde villaların büyük kısmını sattı.  Son 13 villayı satışa sunduklarını belirten Alım, sözlerine şöyle devam etti: “Naturalm Çiftlik Evleri projemizi kendi arsamız üzerinde inşa ediyoruz. Projemizin arsasını aldığımızda bölgede herhangi bir proje geliştirilmiyordu. Ancak Körfez Köprüsü’yle birlikte kısa sürede Kocaeli – Karamürsel’ün cazibesi arttı ve şuan birçok inşaat firmasının da bölgede arsa yatırımı yaptığını söyleyebiliriz.”

İlk etabında yaşamın başladığı Naturalm Çiftlik Evleri’nin ikinci etabında ise sona yaklaşıldı. Alım, ikinci etap tamamlandıktan sonra bölgenin markalı tek konut projesi olma özelliği taşıya Naturalm Çiftlik Evleri’nin devamı niteliğinde bir proje daha geliştireceklerinin müjdesini verdi.

Ulaşım avantajı

Dört tarafı ağaçlarla kaplı bir noktada yer alan Naturalm Çiftlik Evleri çocuklu ailelerin ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlandı. Projede en küçüğü 400 metrekare büyüklüğünde bahçeye sahip 45 müstakil villa bulunuyor. Villaların tamamında balkon ve veranda bulunuyor.

3 tipte dubleks villanın yer aldığı projede; 104 metrekare büyüklüğünde, 400 metrekare bahçeli 3+1, 154 metrekare büyüklüğünde, 600 metrekare bahçeli 4+1, 204 metrekare büyüklüğünde, 800 metrekare bahçeli 5+1 seçenekleri sunuluyor.

Proje, İstanbul’a 1 saat, Bursa'ya 30 dakika, Kocaeli’ye 30 dakika, Sakarya’ya 1 saat, İzmir’e ise 3 saat mesafede yer alıyor. Çalışmaları devam eden Körfez Köprüsü’yle İstanbul’a 60 km uzaklıkta bulunan Naturalm Çiftlik Evleri’ne Topçular veya Yalova üzerinden Feribot’la ulaşılabiliyor.

130 bin TL’den başlayan fiyatlarla son 13 villası satışa sunulan Naturalm Çiftlik Evleri’nin ikinci etabında yaşam Ekim ayında başlayacak.

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi