Nidakule Ataşehir'in ilk etabı satışa çıkıyor!

İstanbul Finans Merkezi’nin kalbi Ataşehir’de A Plus ofis projesi ‘’NidakuleAtaşehir’’in ilk etabı NidakuleAtaşehir Kuzey’i hayata geçiriyor.

Tahincioğlu’nun, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile İstanbul finans merkezinin kalbi Ataşehir’de A Plus ofis projesi Nidakule Ataşehir’in ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey’i satışa çıkardı.

Toplam 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonuna sahip projede ofisler 5 bin 500 TL/m2 + KDV’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Nidakule Ataşehir tasarımları Swanke Hayden Connell Architectsmimarlık ofisi tarafından gerçekleştiriliyor. Nidakule Ataşehir Kuzey projesinde de BMS (Building Management System) akıllı bina sistemi kullanıyor. Klasik bir çalışma ortamından çok daha fazlasını sunan Nidakule Ataşehir Kuzey, ofislerindeki brüt 4.20 metrelik tavan yüksekliği ve her katta açılabilir camlar, ortak alanlar için 4 borulu fan coiller kullanılarak sağlanan ısıtma ve soğutma tesisatı, kesintisiz elektrik enerjisi sağlayacak güçte jeneratörler, 50 metreküp/saat temiz hava sağlayan havalandırma sistemi gibi özellikleri ile kullanıcılarına nefes alan bir yaşam alanı sunuyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi