Novo Maison Bodrum'da fiyatlar 1 milyon Euro

Bodrum Gündoğan'da yer alan Novo Maison projesindeki villaların alanları 450 metrekareden meydana geliyor. Yüzde 90 kaba inşaatı tamamlanan projede fiyatlar ise 1 milyon Euro'dan başlıyor.

Novo Maison projesi, Bodrum Gündoğan'da  KLT Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Kasım 2013'te başlanan projenin Mayıs 2015'te tamamlanması hedefleniyor. 4 dönüm arsa alanına sahip  Novo Maison projesinde 8 villa yer alıyor.    Novo Maison  projesindeki her villada asansör ve villa girişlerinde ise engelli rampaları yer alıyor.

Villaların 450 metrekare tasarlandığı  Novo Maison projesinde tavan yükseklikleri 2,75 metrekare olarak belirlendi. Projedeki konutlarda ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi ve Gaggenau, Miele veya muadili beyaz eşyalar kullanılıyor. Novo Maison projesinde yer alan villaların fiyatları 1 milyon Euro'dan başlıyor ve 1 milyon 350 bin Euro'ya kadar çıkıyor. Projenin yüzde 90 kaba inşaatı tamamlanmış fiyatları, proje tamamen bitince güncellenecek. Novo Maison projesinin ödeme koşulları kapsamında ise 120 aya kadar mortgage yapılıyor. Novo Maison projesinin mimarisinde Yüksek Mimar Mühendis Dündar Ercan, iç mimari tasarımlarında Yüksek Mimar Beyza Özer ,  peyzaj tasarımında ünlü tasarımcı Arzu Nuhoğlu ve aydınlatma tasarımında ise Gürol Ayan yer alıyor. Proje birinci sınıf inşaat kalitesini, alanının önde gelen tasarımcılarının mimarisi ile birleştiriyor. Konumu itibariyle Bodrum’un en güzel koylarından biri olan Gündoğan’a hakim manzarasıyla öne çıkıyor. Her villada sauna, spor salonu, özel bahçe, havuz, şömine, akıllı ev sistemi, jeneratör, biyolojik arıtma, ısı pompalı VRF ısıtma - soğutma sistemi, özel otopark, su deposu bulunuyor. Ayrıca site içi kamera ve güvenlik sistemi, teknik personel ve bahçıvandan oluşan destek ekibi de yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra  her villanın havuz, sauna,  3 araçlık otoparkı, spor salonu, bahçesi, terası kendine özel olarak tasarlanmış durumda. Projede 20 araçlık misafir otoparkı, güvenlik ekibi teknik personel, bahçıvan,  site içi kamera ile güvenlik sistemi yer alıyor. Novo Maison Bodrum Golf Kulübü’ne 15 dakika, Bodrum Gündoğan’ın en gözde beach club’larına 1 dakika, Palmarina Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika ve toplu ulaşıma 1 dakikalık mesafede yer alıyor.

Emlak Jet Haber

Novo Maison İletişim

90 216 365 33 47

0 Takipçi