Panaroma Life'ta hayat 2015'te başlayacak

Sarıyer'de inşa edilen Panaroma Life projesinde teslimler dört ay sonra yapılacak.

Kılıçoğlu Group'un çatısı altındaki Senatör Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Panaroma Life'ta teslimler dört ay sonra yapılacak. 6 blokta toplam 304 konut 24 mağazadan oluşan projede 1+0'dan 3+1 dubleks dairelere kadar çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

Akıllı ev sistemiyle mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek projede açık ve kapalı otoparkları, fitness, anfi tiyatro, basketbol, voleybol, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları, cafe, banka, eczane, fastfood restoranları da bulunuyor.

Panaroma Life, Sarıyer Rumeli Feneri yolu üzerinde, Koç Üniversitesi Batı Yurdu'nun hemen bitişiğinde yükseliyor. Garipçe Köyü yolu üzerinde olan proje, Garipçe-Poyrazköy hattında yapılan 3. Boğaz Köprüsü katılımına ve E-7 yeni çevre yoluna da 4-5 km'lik bir mesafede yer alıyor. Proje, Sarıyer'e 7 dk., Maslak'a 10 dk., Levent'e 15 dk., FSM Köprüsü'ne 15 dk., Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dk., İstinyepark'a 15 dk., Acıbadem Hastanesi'ne 10 dk., Çavuşbaşı Tüneli'ne 5 dk. mesafede konumlanıyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi