Papatya Vadi Konakları Nisan 2017'de teslim

Düzlem Yapı, tam 8 yıldır uluslararası deprem standartlarındaki tekniklere ve yaşam kalitelerine bağlı kalan, radye temelli ve yüksek inşaat teknolojisine sahip kusursuz projeler yapıyor. Bunlardan bir yenisi de Papatya Vadi Konakları...

Papatya Vadi Konakları, yeşilin tüm renkleriyle yeni bir yaşamın temelini atıyor. Konumuyla da hayatı trafikte değil sevdiklerinizle geçireceğiniz özel bir yaşamı müjdeliyor. Beylikdüzü’ndeki merkezi konumu ile bağlantı noktalarına, havaalanına ve metro / metrobüs gibi toplu ulaşım noktalarına yakınlığı ile yolculuklarınızda kolaylık sağlıyor.

Papatya Vadi Konakları, kapalı semt pazarı, hastane ve okula yakındır, ulaşım olanaklarının da cezbedici olduğu projenin teslim tarihi Nisan 2017.

Papatya Vadi Konakları’nın A ve B bloğunun her birinde toplam 22 daire ve 3 dükkan (depolu) , C bloğunda 23 daire ve 4 dükkan (deposuz) bulunmaktadır. D, E, F ve G bloklarının her birinde toplam 14 daire vardır. Bu blokların altında iş yeri mevcut değildir.

Çocukların oynayabileceği yeşil park alanı, sauna, fin hamamı, fitness center, kapalı ve açık yüzme havuzu imkanlarıyla Papatya  Vadi Konakları size kaliteli bir yaşam sunuyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi