Park Mavera 2 Mart’ta satışta

Akyapı İnşaat, Park Mavera 2 projesini Mart 2015’de satışa sunacak.

Akyapı İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Asmalı, Park Mavera 2 projelerini 2015 Mart ayında satışa sunacaklarını açıkladı.  İnşaat sektörü ve markalı konut projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Asmalı, “Akyapı İnşaat olarak, güven ve istirarlı bir ülkede iş yapmaktan dolayı bir çok şirket gibi bizde hamdolsun cirolarımızı arttırarak geçirdik. Firmamız hayata geçirdiği nitelikli konut projeleri ile hem alıcısına kazandırmış, hem de kendisi tercih edilen bir firma olmuştur” dedi.

Bahçetepe İstanbul'da yüzde 100 prim

Bahçetepe İstanbul projesini, bu yıl bir yıl erken teslim ettiklerini açıklayan Asmalı, “Bahçetepe İstanbul projesinde daire alan müşterilerimiz, 2 yıl içerisinde yüzde 100 pirim yapan dairelere sahip olmuşlardır. Bu nedenledir ki, 672 konutluk Park Mavera projemizin tamamı 2 gün içinde satılmıştır. İnşaat sektörümüzde özellikle Körfez sermayesi ilgisi artarak devam edecektir. Bizler de önümüzdeki yıl çıkacak dört farklı projemizle birlikte sektörde adından daha çok söz ettiren bir firma olacağız; İnşaallah” diye konuştu.

Yabancılara satış geliştirilmeli

Kısa veya orta vadede planladıkları yatırımlara da değinen Asmalı, “İnşaallah, Park Mavera 2 projemizi Mart ayı içerisinde satışa sunmayı hedefliyoruz.  Ayrıca kendi arsalarımız üzerine iki projemize daha başlayacağız” açıklamasında bulundu. Yabancılara konut satışının da geliştirilmesi gerektiği görüşünü dile getiren Asmalı, “Son yıllarda bazı iyileştirmeler yapılmasına rağmen yeterli değil. Özellikle inşaat sektöründe yabancıya mülk satışı konusunda çok geriyiz. Ülkemizde gayrimenkul alma konusunda çok ciddi talep olmasına ragmen bazı kanuni prosedürler henüz tamamlanamadı. Ülkemizde hala askeri riskli alanlar tesbit edilip tapu müdürlüklerine bildirilmiş değil. Bu çalışma hala devam ediyor ve bitmediği için de tapu işlmeleri için askeri birimlerden görüş istenmektedir” diye konuştu.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi