Park Residence’da dolar kuru 2.90 TL’ye sabitlendi

Bağdat Caddesi’nde Park Residences Cadde’de peşin ödemelerde dolar kuru 2.90 TL’ye sabitlendi. Projeden ev satın almak isteyenlerin döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan zarar görmemesi adına başlatılan kampanya kapsamında Temmuz 2016’nın kuru uygulanıyor

Birleşik Gayrimenkul, Bağdat Caddesi’nde hayata geçirdiği Park Residences Cadde’den ev sahibi olmak isteyenlerin döviz kurunda yaşanan dalgalanmalardan zarar görmemeleri için peşin ödemelerde dolar kuru 2.90 TL’ye sabitledi. Geçmişte de dolar kurunu sabitlediklerini ve olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, “Satışımıza katkısı olduğunu görünce peşin ödemelerde aynı uygulamayı belli bir süre için başlattık. Ayrıca vadeli ödemek isteyen müşterilerimiz için de % 10 peşinatla 120 aya varan 0.69 faizle ödeme şartları yarattık. Her müşterimize, kişiye özel ödeme avantajları sunabiliyoruz” dedi.

20 bin metrekare yeşil alanı var

Park Residences Cadde, bölgesinde hiçbir projenin sahip olmadığı 20 bin metrekarelik bir yeşil alana sahip. Hemen taşınma imkanı veren proje, 44 katlı 4 bloktan oluşuyor. Projede fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor. Projede 102 metrekare ile 690 metrekare arasında değişik yaşam tarzlarına hitap eden rezidanslar, iki çeşit 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve penthouse seçenekleri bulunuyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi