Park Residences Cadde satışa çıktı

Bağdat Caddesi'nin en önemli projelerinden biri Park Residences Cadde satışa çıktı.

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş tarafından Bağdat Caddesi'nde konumlanan Park Residences Cadde satışa çıktı. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanan proje sinemaya, tiyatroya, parka vb. sosyal alanlara oldukça yakın mesafede konumlanıyor.

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Derbazlar bölgenin en iddialı projelerinden biri Park Residences Cadde ile ilgili, "Projeyi satın alırken inşaat kalitesinin çok iyi olduğunu biliyor, projenin Bağdat Caddesi'nin kalbindeki merkezi lokasyonuna çok güveniyorduk. Bizler, Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş olarak, projenin üzerine kendi vizyonumuzla birçok yeni hizmet ekledik. Tüm bu artılarımızla birlikte emsallerine göre çok avantajlı fiyatlarla satışa sunduğumuz ve metrekare fiyat aralıkları 4.500 – 8.500 dolar arasında değişen dairelerimiz, evine hemen taşınmak isteyen, Bağdat Caddesi’nin merkezinde, geniş bir peyzaj alani icinde ve manzaraya hakim yasamak isteyen ailelerin tercihi olacak.  Sadece Kadıköy’ün değil, İstanbul’un da en önemli projelerinden biri olan Park Residence Cadde inşaat kalitesiyle, merkezi lokasyonuyla, 360 derecelik İstanbul manzarasıyla, sosyal donatılarıyla ve tüm bunları benzerlerine oranla çok daha uygun koşullarla satışa sunmasıyla fark yaratacak’’ dedi.

Şehrin merkezindeki konumuyla dikkat çeken projedeki sosyal alanlarda fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, manzaralı lounge alanları, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı salonları bulunuyor.

EmlakJet Haber

Park Residences Cadde satışa çıktı

Park Residences Cadde satışa çıktı_1
0 Takipçi