Peşinatını, taksidini ve vadeni sen belirle!

DAP Yapı’nın Taksim’de geliştirdiği konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan projesi Petek Residence için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Bu kapsamda alıcılar, ödeme planlarındaki peşinat, vade sayısı ve taksidi kendi bütçelerine göre belirleyebiliyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 190 1084 ktütükt 9 2 1272 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE

Taksim ’de DAP Yapı tarafından geliştirilen Petek Residence’da kişiye özel ödeme imkanları sunuluyor. Peşinat, vade sayısı ve ödeme planlarının kişiye özel belirleneceği yeni ödeme planıyla muhteşem projeden konut veya ofis sahibi olunabiliyor. Rezidans, ofis ve ticari ünitelerden oluşan, bal peteği motifli mimarisiyle dikkat çeken Taksim Petek Residence’da rezidansların tamamı balkonlu olarak tasarlanırken, üst katlarda yer alan dairelerde teras alanları da bulunuyor.

Metrekaresi 12 bin dolar

132 bağımsız bölümden oluşan ve akıllı bina sistemi teknolojisiyle hayata geçirilen projede 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza, metrekaresi 12 bin ABD dolarına alıcı buluyor. Suit, Grand Suit ve King Suit olarak tasarlanan daireler 103 m² - 239 m² aralığında değişiyor. Dubleks dairelerde konfor ve geniş yaşam alanlarının sunulduğu Taksim Petek Residence’ta ofisler 92 - 142 metrekare arasında değişirken, ticari ünitelerin büyüklükleri ise 183 metrekareden başlıyor. Taksim meydanına yürüme mesafesinde bulunan Taksim Petek Residence’ta yer alan ofis ve suit sahipleri için kişiye özel lüks rezidans hizmetleri sunuluyor. Fitness, kapalı yüzme havuzu, sauna ve jakuzi alanlarının bulunduğu projede ofis katlarına özel asistan hizmeti ve lüks toplantı odaları yer alıyor.

Emlakjet Haber

EndFragment

0 Takipçi