Piyalepaşa’da 2. etap yeni kampanyayla satışta!

Piyalepaşa İstanbul’un 2. etabı yeni bir kampanyayla satışa çıkarıldı. İster % 35 peşin, 60 ay 0 faiz; ister % 35 peşin 120 ay % 0.45 faiz seçeneği sunulan ve büyük evleri sevenlere hitap eden yeni etapta konutların minimum metrekare fiyatı 10.500 TL

Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul’ün İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Beyoğlu Piyalepaşa’da 800 milyon dolarlık yatırımla başlattığı Piyalepaşa İstanbul projesinde ikinci etap hedeflenen tarihten önce satışa sunuldu. Piyalepaşa İstanbul’da 2. etap satışına özel olarak hazırlanan kampanyada ister yüzde 35 peşin, 60 ay 0 faiz; ister yüzde 35 peşin 120 ay 0.45 faiz seçeneğiyle ev sahibi olmak mümkün. Konut, rezidans, ofis, otel ve alışveriş sokağından oluşan karma konsepti ile Beyoğlu’na yeniden hayat verecek ödüllü projede kampanyanın yanı sıra kişiye özel ödeme seçenekleri ve yüzde 1 KDV avantajı da sunuluyor.

205 dairelik etap geniş ailelere hitap ediyor

Tamamlandığında yatırımcısına yüzde 100 prim sağlaması öngörülen projede yaşamın 2018’de başlaması hedefleniyor. Toplam 205 daireden oluşan 2.etabı satışa sunan Piyalepaşa İstanbul’da büyük ve geniş ailelere hitap eden 3+1 ve 4+1 daireler çoğunlukta bulunuyor. Bunun yanı sıra projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler de satışta. Projede metrekare birim fiyatı 10 bin 500 TL’den, rezidansların ise 13 bin TL’den başlıyor.

‘Koşullar ne olursa olsun gayrimenkule yatırım sürüyor’

Gayrimenkulün halen en güvenli ve zamansız bir yatırım aracı olduğunu belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, “Koşullar, olaylar ne olursa olsun, Türk halkı gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Son 5 yıla baktığımızda da bunu net olarak görüyoruz. Türkiye’de son 5 yıldır 1 milyonun üzerinde konut satışı gerçekleşiyor. Ülkemizin içinde bulunduğu konjonktüre rağmen sektörümüzün yükselen bir grafik elde etmesi de gayrimenkule duyulan güvenin bir göstergesi. 2017 için de bunun devam edeceğini düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

En büyük özelliği Beyoğlu’nun merkezinde olması

Projenin en büyük özelliği Beyoğlu’nun merkezinde yer alıyor olması. Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin cazibe merkezlerine sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkânı sunan proje, D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konumuyla da ön plana çıkıyor.

Kasım 2015’ten bu yana % 35 prim sağladı

Kasım 2015 yılında satışa başladığımız projenin yaklaşık yüzde 45’inin satışını gerçekleştirdiklerini belirten Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ise, projenin satışa çıktığı tarihten itibaren yüzde 35 kazanç sağladığının altını çizdi.

Piyalepaşa İstanbul’da yer alan 550 metre uzunluğunda ve 17 metre genişliğindeki Alışveriş Sokağı’nda ulusal ve uluslararası 120 mağaza yer alacak. 2 katlı Alışveriş Sokağı’nda mağazaların yanı sıra; 9 salonlu sinema kompleksi, zengin fastfood noktaları ile farklı damaklara hitap eden seçkin restoran ve kafeler bulunacak. Ayrıca 550 metrelik yürüyüş yolu üzerindeki 2500 m2’lik spor merkezinde fitness’tan tam basketbol sahasına, yüzmeden pilatese kadar birçok farklı sporu yapma imkânı sunulacak.

Örnek dairesi ‘iç mimari’de en iyi tasarım ödülü aldı

Piyalepaşa İstanbul, geçtiğimiz yılsonunda düzenlenen ve gayrimenkul sektörünün en iyilerinin yarıştığı International Property Awards’un yıldızı oldu. İki design group tarafından tasarlanan örnek daireler, önce Avrupa’nın sonra “Dünya’nın En İyi İç Mimari Tasarımlı Örnek Daire” ödülünü kazandı. Örnek daireler, projenin web sitesinden ve mobilden sanal olarak 360 derece gezilebiliyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi