Polat Ofis: Yeni nesil ofis tasarımı

AP Gayrimenkul tarafından Kağıthane'de hayata geçirilen yeni nesil ofis tasarımı Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor.

Kağıthane'de 4 dükkan 20 ofis olarak inşa edilen Polat Ofis, A Plus ofis alanları, dükkânları, özel otoparkı ve yemyeşil manzarasıyla dikkat çekiyor.

AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, projenin detaylı bir ön çalışma sonunca yeni nesil bir şekilde tasarlandığını belirterek, " Kağıthane Polat Ofis, yılların deneyimden güç alan genç ve dinamik bir ekibin, yeni neslin yeni ofis anlayışı ile hayata geçirdiği bir proje... Teknolojik ve yenilikçi bakış açımızı yansıttığımız bu yeni proje ile iş dünyasının geleceğine açılan bir kapıyı aralıyoruz. Diğer yandan, iş ortamındaki fiziksel çalışma koşullarının iş verimi ve çalışan motivasyonunu artırdığı tartışılmaz bir gerçek. Bizler de yeni neslin temsilcileri olarak yeni nesil çalışanlarının beklentilerine cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik” dedi.

Proje, lokasyon olarak da oldukça önemli bir yerde bulunurken, Kâğıthane Tünel’e ve TEM bağlantısına 1,5 km, E-5 bağlantısına 2 km, Mecidiyeköy’e 7 km, Levent’e 9 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 11 km uzaklıkta yer alıyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi