‘Port Royal’ % 30 ekonomik fiyatla satışa çıktı

Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın karşısında, E-5 yolu yakınında konumlanan ‘Babacan Port Royal’ bölgesindeki diğer projelere kıyasla % 30 daha ekonomik fiyatlarıyla satışa çıkarıldı. Fiyatların 249 bin TL’den başladığı projede 50 ay 0 faiz imkanı da var

Babacan Holding, Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın karşısında, E-5 yolu yakınındaki projesi Babacan Port Royal ’i bir lansmanla satışa çıkardı. Mayıs sonuna kadar sınırlı metrekare fiyatlarının 5 bin 500 TL’den başladığı, en küçük dairenin 249 bin TL olduğu proje, bölgesindeki diğer projelere göre % 30 daha ekonomik fiyatlar sunuyor. Projede 50 aya 0 faiz avantajı da uygulanıyor.

Projenin lansmanında projeler i ile ilgili bilgi veren Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2015 yılı içerisinde; Esenyurt ’ta geliştirdiğimiz ‘Babacan Palace’ projemizin teslimlerine bu ay başladık, teslime hazır satışlarımız devam ediyor. Yine Esenyurt, Beylikdüzü kesişme noktasında 1.140 konut ve alışveriş merkezinin bulunduğu E-5 yolu üzerinde ulaşım kolaylığı ve lokasyonuyla da dikkat çeken ‘Babacan Premium’ karma projemizi hayata geçirdik” diye konuştu.

Stüdyo ve 2+1 örnek daireleri hazır

Yeşilköy Atatürk Havalimanı'na en yakın lokasyonda, E-5 yolu yakınında konumlanan ‘Babacan Port Royal’in bölgenin en değerli projesi olduğuna dikkat çeken Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan ise bölgede bu kalitede böyle bir fiyata başka bir projenin olmadığını belirtti. Babacan, “Projemiz toplam 5 blok, 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşuyor. Mimari tasarımı dünyaca ünlü Portekizli Addon Grup imzası taşıyan ‘Babacan Port Royal’de stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Örnek daireleri DGD Desing tarafından tasarlanan ‘Babacan Port Royal’in satış ofisine gelen ziyaretçiler stüdyo ve 2+1 daire tipinde iki ayrı örnek daireyi de gezebiliyor. Projemizde yer alan dairelerimizin alan büyüklükleri 37 ile 212 metrekare arasında değişiyor” dedi.

Ön talepte yüzde 25’i satıldı

Ön talep sürecinde yüzde 25’i satılan projede açık alışveriş merkezi keyfini yaşatacak toplam 80 adet mağaza da yer alacak. CNR Fuar Merkezi, Dünya Ticaret Merkezi, Bakırköy Deniz Otobüsü, Ataköy Marina, İSTOÇ, Masko, Kuyumcukent, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi ve Atatürk Olimpiyat Stadı gibi alanlara yakınlığı ile de dikkat çeken ‘Babacan Port Royal’; aynı zamanda birçok okul, hastane, AVM ve devlet dairelerine de yakın konumda yükseliyor.

2019’un son çeyreğinde teslim edilecek

Teslimlerin Mart 2019’da gerçekleştirilmesi planlanan ‘Babacan Port Royal’in bin metrekarelik kapalı alanı; sosyal donatılar için ayrıldı. Projede fitness, sauna, kapalı yüzme havuzu, hamam, masaj odası, play station odası, sinema odası, dinlenme odası, oyun odası gibi zengin sosyal donatı alanları mevcut. Yaklaşık 10 futbol sahası büyüklüğünde kamuya ait yeşil parka komşu ‘Babacan Port Royal’de ayrıca geniş yürüyüş, dinlenme, eğlenme alanları ve süs havuzları da bulunuyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi