Rings İstanbul'da faiz yok

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da daireler, 50 ay vade sıfır faiz avantajı ile hemen teslim ediliyor.

Selin Yapı'nın İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirdiği Rings İstanbul'da son dairelerin satışları devam ediyor. Yaşamın başladığı, hemen teslim avantajının sunulduğu projede daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla satın alınabiliyor.

Rings İstanbul'da Rings Sports Club ayrıcalığı

Aydos Ormanı'nın eteklerinde lüks bir yaşam sunan Rings İstanbul'da 499 normal daire ve 99 rezidans daireden meydana geliyor. Yürüyüş ve bisiklet parkurunun yer aldığı projede ev sahiplerinin arzu ettiklerinde kiralayıp sebze ve meyve yetiştirebileceği hobi bahçeleri bulunuyor. Projede ayrıca pilatesten yüzmeye kadar çok farklı spor aktivitelerini yapabilecekleri Rings Sports Club gibi sosyal donatılar mevcut.

Metro hatıı projenin yanı başında

9 sinema salonu ile 116 mağazanın bulunduğu Rings AVM’nin üzerinde yükselen Rings Rezidans ise özel bir yaşam sunuyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakika uzaklıkta yükselen proje, İstanbul Finans Merkezi’ne 13 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika mesafede inşa ediliyor. Rings İstanbul'un yanı başında da Üsküdar - Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu hayata geçiriliyor.

444 86 00

Emlak Jet Haber

0 Takipçi