Seha Yapı'nın tasarruflu evleri Konya’da yükseliyor

Konya’nın en fazla konut üreten şirketi Seha Yapı’nın, ‘temiz enerji dönemi’ sloganıyla satışa çıkardığı Seha Panorama Evleri’nde inşaat tüm hızıyla devam ediyor.

Seha Yapı’nın satışlarına başladığı; mikro kojenerasyon sistemi ile kendi enerjisini üreten, elektrik ve doğalgazda ise yüzde 20 tasarruf sağlayan, yemyeşil bir peyzaj ve arkasında uzanan eşsiz Konya panoraması sunan, ‘Seha Panorama Evleri’ Konya’da hızla yükseliyor.

“Her projede insana ve doğaya saygı” ilkesinden haraketle konut projeleri üreten Seha Yapı, Panorama Evleri Projesi’nde de doğalgaz ile çalışan mikro-kojenerasyon sistemi sayesinde ısınmada kullanılan enerjiyi elektrik enerjisine çevirecek, böylelikle hem temiz enerji kullanılmış hem de elektrik ve doğalgaz giderlerinde yüzde 20 tasarruf sağlanmış olacak.

Konya Selçuklu’nun Yazır Bölgesi’nde geliştirilen ve toplam 137 konuttan oluşan Panorama Evleri’nin Ağustos 2015 yılında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Geniş aileler için planlanan proje, 130 adet 4+1 tipinde ve zemin katlarda bulunan 7 adet 3+1 tipinde olmak üzere iki konut tipinden oluşuyor.

Seha Panoroma Evleri yaşam kalitenizi artıran, hayatınızı kolaylaştıran birçok unsurla donatıldı; sauna, buhar odası, Türk hamamı, yüzme havuzu, çok amaçlı salon, çocuk oyun alanları, fitness salonu gibi sosyal donatıların yanı sıra, açık ve kapalı otopark, dairelerde görüntülü görüşme sistemi, yangın ve hırsızlığa karşı üst düzey teknolojik donanımlar da yer alıyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi