Self İstanbul için ön talep dönemi başladı

Esenyurt ile Beylikdüzü’nün kesiştiği TEM bağlantı Otoyolu’nun bitişiğinde konumlanan yeni proje ‘Self İstanbul’ için ön talep dönemi başladı. 609 daire, 60 dükkandan oluşan projede satışların metrekaresi 4 bin TL’den başlaması öngörülüyor

Karden İnşaat ’ın Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirmeye hazırlandığı Self İstanbul proje si için ön talep dönemi başlattı. Hedef kitlesi aileler olarak belirlenen projede bu döneme özel olarak avantajlı fiyatlar sunuluyor. 609 daire ve 60 dükkandan oluşan projede lansmanın ardından satışların metrekaresi 4 bin TL’den başlayacağı belirtiliyor.

Balkonlu 1+1 de var, süit odalı 3+1 de

Bölgenin en değerli noktasında, 132 bin metrekare alan üzerinde 203 milyon TL’lik yatırımla yükselen proje geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarıyla öne çıkıyor. Self İstanbul’da proje alanının yüzde 85’i peyzaja ayrılırken, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği ticari alanları, zengin spor ve sosyal yaşam alanlarıyla bir site hayatı sunuluyor. Projede yatırımcılara balkonlu 1+1, ebeveyn banyolu 2+1, süit odalı 3+1, 4+1 konut tipleri ile çatı dubleksi ve bahçe katları olmak üzere farklı seçenekler sunuluyor.

Okul ve aktivite alanlarıyla çocuklu ailelere hitap ediyor

Self İstanbul, sosyal donatılarıyla da ayrıcalıklar sunuyor. Çocuklu ailelerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde geliştirilen projede, 27 derslikli özel okulun yanı sıra çocukların güven içinde özgürce vakit geçirebileceği açık ve kapalı aktivite alanları da yer alıyor. Zengin peyzaj alanları sunulan Self İstanbul projesinde; yürüyüş yolları, dinlenme alanları, bitkisel peyzaj, sosyal tesis ve açık havuz yer alıyor. Projede ayrıca 7/24 özel güvenlik, her daireye özel depo alanı ile kapalı otopark da bulunuyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise Eylül 2019’da yapılacak.

Emlakjet Haber

0 Takipçi