Skyland İstanbul'un 2'inci etabı satışa çıkıyor

İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen Skyland İstanbul'un 2'inci etabı, 13 Ekim'de satışa çıkıyor. Bu etapta stüdyodan 3+1'e kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor.

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen Skyland İstanbul'un 2'inci etabı, 13 Ekim Pazartesi günü satışa çıkıyor. Teras evlerin bulunduğu projede konutlar, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor.

Skyland İstanbul'un 2'inci etabında fiyatlar açıklanmadı

Orman tarafına bakan dairelerin yer aldığı 2'inci etabın fiyatların ve ödeme seçeneklerinin, satışa çıktığı gün açıklanacağı ifade ediliyor. 15 metrekare ile 20 metrekare arasındaki genişliğe sahip teras dairelerisn yer aldığı Skyland İstanbul'un 2'inci etabının, yatırımcılar tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

Teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılacağı belirtilen proje, 700 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor. Tamamlandığında 280 metre ile Avrupa'nın en yüksek yapıları arasına gireceği belirtilen Skyland İstanbul'da konut alanlarının haricinde AVM, otel ve ofis bölümleri de yer alıyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi