Stüdyo Dairede Yaşama Tüyoları

Sınırlı metrekarelerde modern ve fonksiyonel bir stile sahip olmak kolay değil. Ancak ufak metrekareler aynı zamanda yaşamınıza pratikliği de getiriyor.

Tekerlekli tasarımlar, katlanır mobilyalar, akıllı depolama üniteleri, teknolojisi yüksek ürünler ve kolay temizlenebilir malzemeler, bu mimari yapılar için idealdir. Stüdyo daireniz varsa Amerikan mutfağı stilini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta güzel bir masa hazırlamanın bu kadar kısa sürmesine inanamayacaksınız.

Stüdyo Dairede Yaşama Tüyoları

Dairenizde salonunuz da yatak odanız da aynı yerde.  Bu sebeple tercihiniz açılabilir rahat koltuklardan olabilir veya yatağınızı kullanışlı bir örtü ile her gün örtebilirsiniz. Ekstradan tek kişilik bir koltuk size oldukça yeterli.

Stüdyo Dairede Yaşama Tüyoları_1

Eğer nispeten daha uzun bir stüdyo daireniz varsa, bu dairenin bir kısmını paravanlarla bölebilir, yatak odası ve oturma odası şeklinde ayırabilirsiniz.

Stüdyo Dairede Yaşama Tüyoları_2

Stüdyo daireniz kabul etmelisiniz ki normal evlere göre biraz ufak. Bu sebeple açık renk duvarları tercih etmeniz daha ferah bir hava katacaktır.

Stüdyo Dairede Yaşama Tüyoları_3

Teknolojiyi duvarlarınıza montelemek sizin için yer tasarrufu sağlar. Böylelikle dairenizde mobilyalarınıza ve size daha fazla alan kalır.

Stüdyo Dairede Yaşama Tüyoları_4

Eğer stüdyo dairenizde iki kişilik yatağınız varsa halınızı küçük boy seçmenizi ve zeminin görünmesi için alan bırakmanızı öneririz, böylelikle eviniz olduğundan daha geniş görünecek.

Stüdyo Dairede Yaşama Tüyoları_5

Stüdyo daireler çalışan ve yalnız yaşayan kişilerin özellikle tercih ettiği pratik dairelerdir. Dekorasyon ve düzenlemesi doğru yapılırsa bu ev tipi rahat yaşam için oldukça yeterlidir.

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi