Tanca Kids Avrupa'dan ödül almaya hak kazandı

Tanca Kids, dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” yarışmasında perakende iç mimarisi dalında ödül aldı.

Londra’da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards) yarışmasında mimariden gayrimenkule, yapı geliştirmeden iç tasarıma kadar pek çok dalda ödül sahiplerini buldu.

Kemal Tanca kalitesinden vazgeçmeyen anne ve babaların çocuklarına şık alternatifler sunan, Türkiye’nin ilk ve tek çocuk ayakkabı mağazası Tanca Kids,  konsepti ile perakende iç mimarisi (Retail Interior) kategorisinde Avrupa’dan ödül aldı.

TANCA KIDS’ in Akasya AVM’de yer alan projesi Kemal Tanca’nın 1950’den beri süregelen yenilikçi, modern, stil sahibi adımlarını bir adım öteye taşıyor. 3 nesildir sektörün lider markası olan Kemal Tanca; müşterilerinin hisleri, arayışları ve beklentileri doğrultusunda yeni bir adım attı ve çocuk koleksiyonunu ayrı bir mağaza olarak açmaya karar verdi. Perakende mimarisinde uzmanlaşan ve 3 yıldır bu dalda“Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” (European Property Awards) yarışmasında ödül alan SKM Projects+; Kemal Tanca’nın bu fikrini çocuk ruhu taşıyan, keyifli, renkli, kaliteli ve marka imajını destekleyen bir konseptle gerçeğe dönüştürdü. SKM Projects+ tarafından gerçekleştirilen konseptin ödülünü alacağı tören 14 Ekim 2014’de Londra’da gerçekleşecek.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi