Teknik Yapı Katar’da 20 milyon liralık ön satış yaptı

Teknik Yapı 6 projesiyle katıldığı Expo Turkey by Qatar Fuarı’nda yaklaşık 20 milyon liralık ön satış sözleşmesi imzaladı. Şirketin Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası için yapılacak üst yapı projelerinden pay alabileceklerini kaydetti

Katar’ın başkenti Doha’da 19-21 Nisan 2017 tarihlerinde, Türkiye’den çok sayıda gayrimenkul firmasının katılımıyla gerçekleşen ‘Expo Turkey by Qatar’a 6 proje siyle katılan Teknik Yapı, 3 günde yaklaşık 20 milyon liralık ön satış sözleşmesi imzaladı.

Fuarın oldukça başarılı geçtiğini ve hedefe yönelik bir organizasyon olduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Fuar standına gelen ziyaretçilerin genelde direkt alıcı ve fon sahipleri olması, burada bulunma amacımıza ulaşmamızı sağladı. Fuara katılmadan önce Körfez ülkelerindeki yaklaşık 10 bin potansiyel müşteriye SMS mesajı ile firmamız ve projelerimiz hakkında davet ve bilgi gönderimi yapmıştık. Yaklaşık 20 milyon lirayı aşan miktarda ön sözleşme gerçekleştirdik. Metropark projemizden 4, Evora Denizli projemizden 2 ve Uplife Kadıköy projemizden ise 13 ön talep için protokol imzaladık. Yeni başlayacağımız üç yeni projemizi ziyaret edecek 2 ayrı yatırımcı gruba İstanbul’da görüşme randevusu verdik” açıklamasını yaptı.

Dünya Kupası için üst yapı projelerine girebiliriz

Fuarda Katar’da yapılacak 2022 Dünya Kupası için yapılacak üst yapı projelerinden pay alabileceklerini gördüklerini kaydeden Durbakayım, “Katarlı yetkililerle yaptığımız görüşmelerde, her iki ülkeye de değer sağlayacak yatırımlar için niyetli olduğumuzu belirttik” dedi.

Emlakjet Haber

0 Takipçi