Toya Moda Projesinde fiyatlar 185 bin liradan başlıyor!

Toya Moda projesinin Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. Toya Moda’da stüdyodan 3+1’e kadar değişen daire tipleri farklı seçenekler ile sunuluyor.

Toya Moda 100 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçiyor. Basın Ekspres Yolu’nda toplam 100 bin metrekare inşaat alanında projelendirilen ve stüdyodan 3+1’e kadar değişen daire seçeneklerinin sunulduğu Toya Moda'da toplam 486 daire bulunuyor.

Toplamda 4 bloktan oluşacak projede yer alan tüm bloklar her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya getirecek şekilde tasarlanıyor.100 milyon dolarlık yatırım maliyeti ile hayata geçirilen Toya Moda projesinin Aralık 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. Toya Moda’da stüdyodan 3+1’e kadar değişen daire tipleri farklı seçenekler ile sunuluyor. Tamamı balkonlu konutların metrekare fiyatları 3 bin 600 TL’den başlıyor.

Toya Moda’da sauna, buhar banyosu, açık-kapalı yüzme havuzu, masa tenisi, dans-pilates, fitness, kapalı basketbol salonu, squash, çocuk havuzu, açık-kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile de bir yaşam alanları sunuluyor.

Emlak Jet Haber

0 Takipçi