Urla’da Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı

CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi’nin Urla’nın merkezinde başlattığı 38 konutluk Palmiye Park ‘GOYA’, adını ‘Gez, Oturma Yerinde Artık’ sloganından alıyor. Sanatçılar Sokağı’nda yer alan projenin çıkış noktası, ev sahiplerini yaşamdan koparmamak

[if gte mso 9]> 0 0 1 285 1631 ktütükt 13 3 1913 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

İzmir’de ‘Urla’nın en işlek caddelerinden Zafer Caddesi üzerinde, Türkiye’nin yeni gastronomi üssü olan ve Urla ’nın en özgün mevkilerinden birisi olarak gelişen Sanatçılar Sokağı’nda başlatılan ‘ Palmiye Park GOYA’ konut alıcılarına ‘yaşam’ odaklı bir konsept sunuyor. ‘GOYA’ adını, ‘Gez, Oturma Yerinde Artık’ sloganından alan proje, toplam 38 bağımsız birimden oluşuyor.

‘Hayatın tam içerisinde’

Projenin ardında CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi’nin imzası var. İzmir’de inşaat sektöründe deneyim ve güveni temsil  eden Veryeri ve Dağıstan ortaklığı, Palmiye Park Gaziemir, Zirvekent, Teras, Renova, Sole ve Mare’den sonra yeni projeleri arasına Goya’yı ekledi. CDS Yapı ve Ege Yapı Ortak Girişimi adına açıklama yapan CDS Yapı Genel Müdürü Serdar Dağıstan, “Hayatın tam içerisinde bir proje gerçekleştiriyoruz. İnsanları hapseden bir ev değil, gelecekleri için çalışırken günü kaçırmamalarına yardımcı olacak mekanlar tasarladık. Bu sebeple de projemizin adını GOYA koyduk – ‘Gez, Oturma Yerinde Artık” dedi.

Urla’da Palmiye Park Goya projesinin temeli atıldı

Dairelerin tümü güneş alıyor

Urla’nın merkezinde 2.000 metrekare arsa üzerinde hayat bulan Palmiye Park Goya’da  1+0, 1+1, 2+0, 2+1 ve 3+0 daire seçenekleri, süs havuzu, kafeterya, çamaşırhane, toplantı odaları, keyif terası, fitness, bilardo, masa tenisi, kütüphane gibi zengin sosyal alanlar sunuluyor. Bütün dairelerin güneş aldığı, modern ve ferah mimari tasarımıyla fark yaratan projenin tasarımında URLA İYTE mimarlık öğrencilerinden yardım aldıklarını, Urla’nın geleneksel mimarisini modern bir şekilde yorumladıklarını kaydeden Dağıstan, şöyle devam etti: “Tüm mekanların kullanışlı, esnek ve zengin olmasına önem verdik. Bu projede yaşayacak genç veya aktif emeklilerimizin günlük yaşantılarını daha sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşamalarına yardımcı olacak mekanlar tasarladık. Genç ve emekli aileler olduğu kadar yatırım amacıyla konut arayanlara da hitap ediyoruz.”

EmlakJet Haber

[if gte mso 9]> 0 0 1 286 1631 ktütükt 13 3 1914 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

EndFragment

0 Takipçi