Yalıtım ile yüzde 50 tasarruf sağlanabilir

Binalarda ve çatılarda yapılacak, onarım ve tadilat sayesinde cüzdanlar rahat görecek.

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, tüketicilerin, çatılarında ve binalarda yaptıracakları tadilat ve yatırımlar sayesinde, enerji faturalarını yüzde 50’ye varan oranlarda indirebilecekleri söyledi. Tasarruf yapmanın yanı sıra, su sızıntıları, rutubet ve küfü ortadan kaldırabileceklerini belirterek, deri hastalıkları, romatizma ve solunum yolu hastalıklara da bu yolla direnebileceklerini ekledi.

Kış mevsiminin bitmesi, baharın gelmesi itibariyle ısınan havalar nedeniyle de çatı tadilatları ve yalıtım işleri için en uygun döneme de gelinmiş oldu. Bütçesini ama en önemlisi de sağlığını önemseyen kişilerin bu dönemi kaçırmaması gerektiğini söyleyen M. Nazım Yavuz en yüksek verim ve fayda elde etmek için doğru malzeme, sisteme uygun projelendirme ve uzman kişilerce uygulama gerektiğini de sözlerine ekledi.

T ürkiye’de 7 milyon çatının yalıtımı olmadığını ve en büyük ısı kaybının çatılardan yaşandığını söyleyen Yavuz, yapılan harcamaların en geç 2-3 yıl içerisinde kendini amorti edeceğini ve tüketicilerin de mimarların ve mühendislerin tek başvuru mercii olan ÇATIDER’e kolayca danışabileceklerini iletti.

İletişim numarasından ÇATIDER'e ulaşabilirsiniz.

Emlak Jet Haber

0216 416 55 13

0 Takipçi