Zevkten dört köşe banyolarda keyifli dakikalar

Güne nasıl başlarsanız öyle sona erer diye yaygın bir inanış vardır. O halde güne keyifli başlamanın ilk adresi iyi bir banyo diyebiliriz.

Banyolar kişisel bakım ve yenilenme alanları olmalarının dışında evlerimizin dekorasyon zevkini de yansıtan önemli bölümlerden biri haline geldi. Banyolar kısa zamanda duşumuzu alıp çıkabilecek kadar pratik, duygularımızı harekete geçirebilecek kadar estetik ve zevkli olmalı. Bu yüzden modern banyolar adeta birer tasarım harikası olarak karşımıza çıkıyor.

Son günlerin en gözde uygulamaları arasında sayılan hemzemin duşlar, viktorya banyo dolapları ve ayaklı küvetler ya da renk desen ve malzemeleri birbirine karıştırarak oluşturulan eklektik banyolar evleri süslüyor.

Yakıştırma kaygısı taşımadan evinizin diğer bölümlerinde de yapabileceğiniz gibi pek çok ayrı akıma ait objeleri, malzeme ve desenleri banyonuzda kullanabilirsiniz. Ortaya çıkan samimi ve sıcak tablonun sizi oldukça memnun ettiğini göreceksiniz.

Romantik akımın baş tacı pirinç ayaklı küvetleri geniş banyolarda bağımsız olarak değerlendirmek ve yine antik görünümlü bataryalarla tamamlamak mümkün.

Son dönem tasarımcıların gözdesi ahşap

Banyoda belki de kullanmayı en son düşündüğünüz ahşap, davetkar sıcaklığı ve natürel görüntüsüyle son yıllarda tasarımcıların en çok sevdiği malzemelerden. Banyonuz için seçtiğiniz ahşap malzemenin dış mekan ve bahçe mobilyalarında da olduğu gibi suya dayanıklı özel ağaçlardan seçilmesi şart.

Lake ile birleşen köşeli banyo ürünleri, köşeli lavabo ve klozetlerle banyonuzda maskülen bir tasarımı yansıtabilirsiniz. Zemin döşemelerinde ve duvar kaplamalarında seçeceğiniz renk ve malzeme ile de bu etkiyi arttırmanız mümkün. Gri, bej, siyah, beyaz renkler ve doğal görünümlü malzemelerle oluşturacağınız bu etkiyi çelik aksesuar ve bataryalarla destekleyebilirsiniz.

Dingin, ferah provans bir atmosfer için pastel renkli banyolar seçebilirsiniz. Evinizin her bölümünde olduğu gibi pastel renklerin huzur ve sakinlik sağlayan etkisi banyo keyfinizi bir SPA’ya dönüştürebilir. Rahatlatan banyolar için pastel renkler tercih edilebilir.

Bu yılın en moda akımı olarak retro banyoları atlamamak gerek. Bu sofistike banyolar ahşap ayaklı lavaboları, beyaz kaplamalı bataryaları ile seçkin zevklere hitap ediyor.

Ne tarz olursa olsun kişisel bakım ve yenilenmenin odağı banyolar günün ilk durağı olmaları nedeniyle hayatımızda çok önemli yer taşımaktalar…

Huzurlu ve keyifli bir gün için zevkten dört köşe banyolar yaşam kalitenizi arttırmak adına kendiniz için günün ilk yatırımı olarak algılanmalı…

Emlak Jet Haber

Zevkten dört köşe banyolarda

Zevkten dört köşe banyolarda keyifli dakikalar

Ahşap Mobilya

Zevkten dört köşe banyolarda keyifli dakikalar_1

Banyo dekorasyonu

Zevkten dört köşe banyolarda keyifli dakikalar_2

Spa tarzı banyo

Zevkten dört köşe banyolarda keyifli dakikalar_3
0 Takipçi