Koru Florya'da Satışlar Başladı

Keleşoğlu İnşaat, Nefel İnşaat ve Aydınlı İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Koru Florya Projesi'nde satışlar başladı.

Cennet Mahallesi E-5 üzerinde inşa edilen Koru Florya, Küçükçekmece'ye ve Marmara Denizi'ne yakın bir lokasyonda yükseliyor. 42 bin 425 metrekare alan üzerinde 7 blokta 6 katlı olarak inşa edilen proje 298 konuttan meydana geliyor. 3+1'den 7+2'ye kadar farklı seçenekte dairelerin bulunduğu Koru Florya'da 7 farklı konut tipi yer alıyor. Metrekare birim fiyatlarının 5 bin 160 lira ile 8 bin lira aralığında değiştiği projede konut satışlarına başlandı. Koru Florya'da daire teslimlerinin ise Ağustos 2013'te yapılması planlanıyor.

EmlakJet Haber

Koru Florya İletişim

444 82 52

Keleşoğlu İnşaati Nefel İnşaat ve Aydınlı İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Koru Florya Projesi\'nde satışlar başladı.

Koru Florya'da Satışlar Başladı

Ağustos 2013

Koru Florya'da Satışlar Başladı_1

Metrekare birim fiyatlarının 5 bin 160 lira ile 8 bin lira aralığında değiştiği projede konut satışlarına başlandı.

Koru Florya'da Satışlar Başladı_2

Cennet Mahallesi E-5 üzerinde inşa edilen Koru Florya, Küçükçekmece\'ye ve Marmara Denizi\'ne yakın bir lokasyonda yükseliyor.

Koru Florya'da Satışlar Başladı_3

Keleşoğlu İnşaat, Nefel İnşaat ve Aydınlı İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Koru Florya Projesi\'nde satışlar başladı.

Koru Florya'da Satışlar Başladı_4
0 Takipçi