Bursa'nın Liman Kenti Mudanya

Bursa’ya bağlı Mudanya, Marmara Denizi'nin kıyısında yer alıyor. Temiz havası ile yaz turizminin yoğun olarak yaşandığı bir merkez konumunda bulunan Mudanya'da her bütçeye uygun konaklama imkanları bulunuyor.

Gemlik Körfezi’nin güneyinde etrafı limon ve zeytin ağaçları ile çevrili Mudanya, Bursa’ya 25 kilometre mesafede yer alıyor. Kara ve deniz yolu ile beldeye ulaşımın mümkün olduğu Mudanya’da, Mudanya Mütarekesi'nin imzalandığı müze ev, Giritli mahallesindeki ahşap konaklar, ilçe kütüphanesine ev sahipliği yapan Tahir Paşa Konağı, şimdilerde otel olan eski istasyon binası, Rum mimarisi ve güzel doğa manzaralarıyla Trilya (Zeytinbağı) görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor. Son yıllarda sahip olduğu birçok değerle turizm alanında hızlı bir gelişme gösteren Mudanya’nın plajları arasında eski Rum yerleşimleri olan Siye (Kumyaka) ve Trilya (Zeytinbağ) yer alıyor. Her bütçeye hitap eden otel ve pansiyonların bulunduğu Mudanya’da tercih edilen konaklama seçenekleri arasında Hotel Tirilye, Montania Otel, Doğalya Hotel, Trilye Pansiyon, Otantik Gemi Otel, Golden Butik Otel ve Savarona Pansiyon yer alıyor.

EmlakJet Haber

Bursa Mudanya\'da şimdilerde otel olan eski istasyon binası görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor.

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya

Bursa’ya bağlı Mudanya, Marmara Denizi\'nin kıyısında yer alıyor. Temiz havası ile yaz turizminin yoğun olarak yaşandığı bir merkez konumunda bulunan Mudanya\'da her bütçeye uygun konaklama imkanları bulunuyor.

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_1

25 kilometre

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_2

Temiz havası ile yaz turizminin yoğun olarak yaşandığı bir merkez konumunda bulunan Mudanya\'da her bütçeye uygun konaklama imkanları bulunuyor.

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_3

Temiz havası ile yaz turizminin yoğun olarak yaşandığı bir merkez konumunda bulunan Mudanya\'da her bütçeye uygun konaklama imkanları bulunuyor.

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_4

Mudanya’da, Mudanya Mütarekesi\'nin imzalandığı müze ev, Giritli mahallesindeki ahşap konaklar, ilçe kütüphanesine ev sahipliği yapan Tahir Paşa Konağı, şimdilerde otel olan eski istasyon binası, Rum mimarisi ve güzel doğa manzaralarıyla Trilya (Zeytinbağı) görülmesi gereken yerler arasında bulunuyor.

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_5

Son yıllarda sahip olduğu birçok değerle turizm alanında hızlı bir gelişme gösteren Mudanya’nın plajları arasında eski Rum yerleşimleri olan Siye (Kumyaka) ve Trilya (Zeytinbağ) yer alıyor.

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_6

Mudanya’da tercih edilen konaklama seçenekleri arasında Hotel Tirilye, Montania Otel, Doğalya Hotel, Trilye Pansiyon, Otantik Gemi Otel, Golden Butik Otel ve Savarona Pansiyon yer alıyor.

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_7

Tahir Paşa Konağı ilçe kütüphanesine ev sahipliği yapıyor.

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_8

Mudanya Trilye

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_9

Bursa Mudanya Nerede

Bursa'nın Liman Kenti Mudanya_10
0 Takipçi