Alİ Ağaoğlu 120 Bin Liraya Yatak Aldı

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun sahibi Ali Ağaoğlu, Hastens markasının ürettiği; 3 ay sadece el işçiliği ile at yelesi, pamuk, keten ve yün kullanılarak üretilen ve 120 bin lira değerinde olan Vividus model yatağı aldıktan sonra "Aslan yattığı yereden belli olur" dedi.

Markanın İsveç'teki merkezindeki yöneticiler  Hastens'in Türk ortaklarından Aykut Ak'a Ali Ağaoğlu'nun kim olduğunu sorduklarında Ak " Turkish Donald Trump" diye cevap verdi. 11 Ocak'tan bu yana 12 adet satışın sadece Ağaoğlu tarafından gerçekleştiğini belirten mağaza yöneticileri, tüm yatakların 120 bin TL değerinde olmadığını da belirttiler. Ali Ağaoğlu'nun yatağı satın almasından sonra firmanın internet sitesi tıklanma rekoru kırarken, firma yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre site sadece Türkiye'den bir günde 20 bin tık aldı.

Yaşam kalitemi artıran her şeye yatırım yaparım

Ali Ağaoğlu daha önce konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yoğun iş temposundan dolayı çok yorulduğunu, yatağı bu yüzden kendini ödüllendirmek için satın aldığını belirterek, "Yaşam kalitemi artıran her şeye yatırım yaparım. Ne demişler, 'aslan yattığı yerden belli olur' demişti.

0 Takipçi