Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim

Anadolu yakasının en gözde konut projelerinden biri olan Canan Residence'da peşin ödemede %5 indirim imkanı sağlanıyor.

12.600 metrekarelik alan üzerine 3 blokta 269 daireden oluşan Canan Residence, Canan Yapı tarafından hayata geçirildi. Şu an 150 ailenin  yaşamını sürdüğü Canan Residence'ta 2+1'den 4+1'e kadar birçok farklı daire seçeneği mevcut.  2012 yılında merkez  bankası ve beraberindeki birçok bankanın genel merkezinin taşınacağı finans merkezine yakınlığı ile  yatırım yapmayı amaçlayan konut alıcılarının dikkatlerini üzerine çeken Canan Residence, sahip olduğu  panaromik manzara sayesinde Marmara Denizi'ni, Adaları, Çamlıca'yı ve Kayışdağı'nı gören dairelerden oluşuyor.

Yarısı peşin 24 ay vade

Ataşehir'de inşa edilen proje, konut alıcılarına uygun ödeme seçenekleri de sunuyor. Peşin ödemede % 5 indirim imkanı sağlayan ve anlaşmalı bankalardan kredi kullanma imkanı sunan projede ev sahibi olmak isteyenlere 24 ay sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Canan Residence'de ev tutarının yarısının peşin ödenmesi durumunda da ev sahibi kalan tutarı  taksitlendirerek, taksitlerin kiracıdan alınması talebinde bulunabiliyor. 500 araçlık otoparkıyla her daireye en az iki kapalı park yeri imkânı sunan Canan Residence'ta merkezi güvenlik denetimi,  CCTV kamera sistemiyle sağlanıyor.

Sosyal İmkanlar:

Çocuk Havuzu ve Süs Havuzları Bay ve Bayan Soyunma Odaları Fitness Salonu Sauna, Masaj Çok Amaçlı Salon Sosyal Tesis Cafe Havuz Cafe, Bar Squash Kapalı Spor Salonu Yönetim Bürosu Mini market Çocuk Oyun Alanları Kreş Basketbol ve mini futbol Tenis Kortu Gençlik Kulübü

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_1

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_2

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_3

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_4

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_5

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_6

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_7

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_8

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_9

Canan Residence'de Peşin Ödemede %5 İndirim_10
0 Takipçi