Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade

Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinde konutların fiyatları 179 bin liradan başlıyor. Üstelik projede firma bünyesinde sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı sizleri bekliyor.

İstanbul Gaziosmapaşa'da 82 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan Viaport Venezia projesi toplam 2 bin 500 konuttan meydana geliyor. 5 bloktan oluşan projede 70 bin metrekarelik kiralanabilir, 50 bin metrekarelik satılabilir ofis alanı bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 konut tipinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 61 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Yatırım bedelinin 1,3 milyar lirayı bulması öngörülen Viaport Venezia projesi Dome Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Kapalı satışa çıktığı 1 Kasım tarihinden bu zamana kadar 800'e yakın ön talebin alındığı projeden lansman döneminde ev alanların yüzde 50 prim yapacağı açıklandı. Viaport Venezia projesinde konutların fiyatları 179 bin liradan başlıyor ve şerefiyesine göre değişiklik gösteriyor. Bayraktar&Gürsoy Finansman Modeli ile sıfır faizle 30 aya kadar vade imkanı sunulan projede anlaşmalı bankalardan 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Bulunduğu lokasyon ile İstanbul'un tamamına kolay ulaşma fırsatının sunulduğu Viaport Venezia projesi Atatürk Havaalanı'na ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 kilometrelik mesafede konumlanıyor. Cafe, restoran, fitness center gibi donatıların yer aldığı Via Port Venezia'da birçok sosyal olanak sayesinde hayatınız kolaylaşıyor.

EmlakJet Haber

VIA/PORT Venezia İletişim

444 8 842

Bulunduğu lokasyon ile İstanbul\'un tamamına kolay ulaşma fırsatının sunulduğu Viaport Venezia projesi Atatürk Havaalanı\'na ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü\'ne 15 kilometrelik mesafede konumlanıyor.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade

Kiptaş ile hasılat paylaşımı modeli üzerine anlaşma yapan Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı, Venezia ile dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’i İstanbul’a taşıyacak.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade_1

Yatırım bedelinin 1,3 milyar lirayı bulması öngörülen Viaport Venezia projesi Dome Mimarlık tarafından tasarlanıyor.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade_2

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 konut tipinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 61 metrekare ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade_3

Viaport Venezia projesinde konutların fiyatları 179 bin liradan başlıyor ve şerefiyesine göre değişiklik gösteriyor.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade_4

5 bloktan oluşan projede 70 bin metrekarelik kiralanabilir, 50 bin metrekarelik satışabilir ofis alanı bulunuyor.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade_5

İstanbul Gaziosmapaşa\'da 82 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan Viaport Venezia projesi toplam 2 bin 500 konuttan meydana geliyor.

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade_6

Viaport Venezia Haritası

Viaport Venezia Gaziosmanpaşa'da 0 Faiz 30 Ay Vade_7
0 Takipçi