Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam

İstanbul’un gözde yerleşim bölgesi Beylikdüzü’nde Beyazlar İnşaat güvence ve kalitesiyle yeni bir yaşam projesi yükselmeye başlıyor. Konforun doğayla, güvenin modern bir tasarımla buluştuğu yepyeni bir hayat sizi bekliyor. Doğa ve vadi manzaralı 83, 63 dükkan ve 2 bağımsız bloktan oluşan Beyaz Park Evleri, geniş yeşil alanları, çocuk oyun parkları ve yüzme havuzuyla size yeni hayatınızda ihtiyacınız olan bütün donanımları sunuyor.

Beyaz Park Evleri, İstanbul’un nitelikli ve ses getiren birçok inşaat projesini başarıyla tamamlayan Beyazlar İnşaat’ın gücünü  ve ayrıcalığını taşıyan bir proje. Avrupa yakasının hızla gelişen bölgesi Beylikdüzü’nde 7bin metrekare iki arsa üzerine kurulu 2 bloktan oluşan toplam 22 bin 172 metrekare inşaat alanına sahip bu yepyeni projede 63 dükkan ve 83 daire bulunuyor. Beyaz Park Evleri’nde sizi bekleyen yeni yaşamınız teknoloji, estetik, güven ve kalitesiyle yükseliyor. Beyaz Park Evleri, E-5 karayoluna olan yakınlığı sayesinde, İstanbul’un tüm merkezlerine kolaylıkla ulaşabileceğiniz mesafede yer alıyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi, Beylik Pazarı, Bey City, Beylicium gibi bir çok alışveriş ve kültür merkezine de sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede asansör, ortak alanlarda jeneratör, su deposu, güvenlik kameraları, açık – kapalı otoparklar gibi genel özelliklerinin yanında, yaşam alanlarınızdaki kalite de unutulmadı. Ankastre, banyolarda  birinci sınıf seramik ve vitrifiye, jakuzi, konutunuzun sadece birkaç özel ayrıntısını oluşturuyor.

EmlakJet Haber

Beyaz Park Evleri’nde sizi bekleyen yeni yaşamınız teknoloji, estetik, güven ve kalitesiyle yükseliyor.

Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam

Beylikdüzü’nde 7bin metrekare iki arsa üzerine kurulu 2 bloktan oluşan toplam 22 bin 172 metrekare inşaat alanına sahip bu yepyeni projede 63 dükkan ve 83 daire bulunuyor.

Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam_1

Doğa ve vadi manzaralı 83, 63 dükkan ve 2 bağımsız bloktan oluşan Beyaz Park Evleri, geniş yeşil alanları, çocuk oyun parkları ve yüzme havuzuyla size yeni hayatınızda ihtiyacınız olan bütün donanımları sunuyor.

Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam_2

Beyaz Park Evleri

Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam_3

22 bin 172 metrekare inşaat alanına sahip bu yepyeni projede 63 dükkan ve 83 daire bulunuyor.

Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam_4

İstanbul’un gözde yerleşim bölgesi Beylikdüzü’nde Beyazlar İnşaat güvence ve kalitesiyle yeni bir yaşam projesi yükselmeye başlıyor.

Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam_5

0 212 855 37 47

Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam_6

Beyaz Park Evleri, E-5 karayoluna olan yakınlığı sayesinde, İstanbul’un tüm merkezlerine kolaylıkla ulaşabileceğiniz mesafede yer alıyor. Beylikdüzü Kültür Merkezi, Beylik Pazarı, Bey City, Beylicium gibi bir çok alışveriş ve kültür merkezine de sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor.

Beyaz Park Evleri Beylikdüzü'nde Konforlu Bir Yaşam_7
0 Takipçi