Unikonut Ispartakule Evleri'nde Daireler 160 Bin Liraya

Yeni Doğuş İnşaat ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Unikonut Ispartakule Evleri'nde dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlıyor ve 440 bin liraya kadar yükseliyor. Anlaşmalı bankalardan yüzden 1,09 faiz oranıyla ev sahibi olunabilen projede 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor.

Ispartakule'de Yeni Doğuş İnşaat ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Unikonut Ispartakule; yasayanlarına işlevsel ve mekansal olarak zenginlik sunacak büyük bir orta bahçe etrafında konumlanıyor. Şehre yakın konumu ve giderek artan prestijli konut projeleri ile İstanbul’un gözbebeği haline gelen Ispartakule’de İstanbul Üniversitesi üyeleri için yepyeni bir yaşam başlıyor. Unikonut Ispartakule Evleri, gerek mimarisi, gerekse sosyal ve kültürel olanakları ile bir yandan ait olduğu kuruma dair “topluluk olma hissi”ni verirken, diğer yandan kullanıcının özgür ve bireysel beklentileri karşılayarak, doğal ve kültürel değerlerle bütünleşik bir yaşam çevresi sunuyor. Konut birimlerinin özgün bir mimari anlayışla planlandığı Unikonut Ispartakule Evleri'nde tümüyle panoramaya yönelik kademelendirilmiş çatı bahçeleri, teras, balkon ve salonlar bulunuyor. Unikonut Ispartakule Evleri'nde tasarımdaki çeşitlilik, kullanıcılara 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere değişik tip ve büyüklükler arasında seçim yapma olanağı sunuyor. Projede 1+1 daireler 160 bin liradan, 2+1 daireler 212 bin liradan, 3+1 konutlar 244 bin liradan, 4+1 daireler 320 bin liradan, 5+1 evler ise 440 bin liradan başplayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Yüzde 25 peşinat ödemesi ile ev sahibi olunabilen projede kalan tutar anlaşmalı bankalardan yüzde 1,04 faiz oranıyla 60, yüzde 1,09 faiz oranıyla ise 120 ay vadelendiriliyor. Konut teslimlerinin Aralık 2012 tarihinde yapılması hedeflenen Unikonut Ispartakule Evleri'nin sosyal olanakları arasında koru, gölet, açık yüzme havuzu, spor alanları, gezi ve dolaşım yolları, botanik bahçeleri, çocuk macera alanları, kapalı yüzme havuzu, spor ve fitness alanları, alışveriş ve çarşı birimleri, cep sinemaları, kafeterya, restoranlar, otopark ve 24 saat kameralı güvenlik sistemleri bulunuyor.

Unikonut Ispartakule Evleri Özellikler

Radye temel Deprem perdesi ve perde kolon taşıyıcısı ile deprem ve yangın yönetmeliklerine uyumlu Kontrollü site giriş çıkışları Görüntülü diafon sistemi Aktif paratoner sistemi Çelik daire ana giriş kapısı Otomatik kontrollü ve statik balans vanalı merkezi kalorifer sistemi Jeneratör Yangın ve Gaz Dedektörleri

EmlakJet Haber

Unikonut Ispartakule Evleri İletişim

0 212 453 03 36 / 37

Yeni Doğuş İnşaat ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Unikonut Ispartakule Evleri\'nde dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlıyor ve 440 bin liraya kadar yükseliyor.

Unikonut Ispartakule Evleri'nde Daireler 160 Bin Liraya

Ispartakule\'de Yeni Doğuş İnşaat ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Unikonut Ispartakule; yasayanlarına işlevsel ve mekansal olarak zenginlik sunacak büyük bir orta bahçe etrafında konumlanıyor.

Unikonut Ispartakule Evleri'nde Daireler 160 Bin Liraya_1

Projede 1+1 daireler 160 bin liradan, 2+1 daireler 212 bin liradan, 3+1 konutlar 244 bin liradan, 4+1 daireler 320 bin liradan, 5+1 evler ise 440 bin liradan başplayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Unikonut Ispartakule Evleri'nde Daireler 160 Bin Liraya_2

Unikonut Ispartakule Evleri\'nde dairelerin fiyatları 160 bin liradan başlıyor ve 440 bin liraya kadar yükseliyor.

Unikonut Ispartakule Evleri'nde Daireler 160 Bin Liraya_3

Unikonut Ispartakule Evleri\'nde tasarımdaki çeşitlilik, kullanıcılara 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere değişik tip ve büyüklükler arasında seçim yapma olanağı sunuyor.

Unikonut Ispartakule Evleri'nde Daireler 160 Bin Liraya_4

Unikonut Evleri Harita

Unikonut Ispartakule Evleri'nde Daireler 160 Bin Liraya_5
0 Takipçi