Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor

Makro-Torkam İş Ortaklığı ile Çanakkale'de hayata geçirilen Konakkale Bosphorus'ta tapu teslimleri pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikte verilecek.

Çanakkale'nin ilk nitelikli ve markalı konut projesi olarak öne çıkan Konakkale Bosphorus, Makro-Torkam İş Ortaklığı ile inşa ediliyor. 30 bin 815 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılan projede toplam 237 adet konut ve 8 adet ticari ünite bulunuyor. Çanakkale'de TOKİ'nin hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan ilk proje olma özelliğini taşıyan Konakkale Bosphorus'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks olmak üzere 7 konut seçeneği bulunuyor. Tapu teslimlerinin önümüzdeki pazar günü düzenlenecek etkinlikle verilmesi planlanan Konakkale Bosphorus'ta konut satışlarının yarısından fazlası tamamlandı. Her ihtiyaca ve bütçeye uygun dairelerin yer aldığı Konakkale Bosphorus projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, basketbol sahası, kay kay ve tekerlekli paten pisti, çocuk oyun alanları, oturma ve yürüyüş alanları, süs havuzu, şelaler, otopark ve güvenlik yer alıyor.

EmlakJet Haber

Konakkale Bosphorus İletişim

444 4 543

Çanakkale\'nin ilk nitelikli ve markalı konut projesi olarak öne çıkan Konakkale Bosphorus, Makro-Torkam İş Ortaklığı ile inşa ediliyor. 30 bin 815 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılan projede toplam 237 adet konut ve 8 adet ticari ünite bulunuyor.

Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor

Çanakkale\'nin ilk nitelikli ve markalı konut projesi olarak öne çıkan Konakkale Bosphorus, Makro-Torkam İş Ortaklığı ile inşa ediliyor.

Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor_1

Her ihtiyaca ve bütçeye uygun dairelerin yer aldığı Konakkale Bosphorus projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam, basketbol sahası, kay kay ve tekerlekli paten pisti, çocuk oyun alanları, oturma ve yürüyüş alanları, süs havuzu, şelaler, otopark ve güvenlik yer alıyor.

Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor_2

Makro-Torkam İş Ortaklığı ile Çanakkale\'de hayata geçirilen Konakkale Bosphorus\'ta tapu teslimleri pazar günü gerçekleştirilecek etkinlikte verilecek.

Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor_3

Konakkale Bosphorus

Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor_4

Çanakkale\'de TOKİ\'nin hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan ilk proje olma özelliğini taşıyan Konakkale Bosphorus\'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks olmak üzere 7 konut seçeneği bulunuyor.

Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor_5

Çanakkale\'de TOKİ\'nin hasılat paylaşımı yöntemiyle yapılan ilk proje olma özelliğini taşıyan Konakkale Bosphorus\'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 2+1 dubleks, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks olmak üzere 7 konut seçeneği bulunuyor.

Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor_6

444 4 543

Konakkale Bosphorus'da Tapular Teslim Ediliyor_7
0 Takipçi