Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira

Eston Şehir projesi bahçeli evde yaşamayı hayal edenler için hayallerini gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyor.Estonya Şehir, 4 katlı apartman daireleri, ikiz, katlı ya da müstakil dubleks ev çeşitleri ile bahçeli ev almayı isteyenleri çağırıyor.

Eston Şehir, en yükseği 4 katlı apartman daireleri, ikiz, katlı ya da müstakil dubleks çeşitleri ile “bahçeli ev” hayalini kuran yeni evli çiftlerin bu hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Eston Şehir 3.Kısım Evleri'nde apartman daireleri 180 bin liradan, müstakil tripleks villalar 882 bin liradan başlayan fiyatlarla; 4. Kısım Evleri’nde Katlı villalar 488 bin liradan, 5. Kısım Evleri’nde A tipi ikiz dubleksler ise 553 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Bahçeşehir’in şehir planlamasına sadık kalarak yatay yaşam konseptiyle farklılaşan projesi Eston Şehir; geniş bahçeli villaları, ikiz ve müstakil dubleks çeşitleri ve en yükseği 4 katlı apartman seçenekleri ile İstanbul’un yükselen değeri Bahçeşehir’in en büyük bahçeli ev projesi.

Eston Şehir’den konut sahibi olan evli çiftler özel olarak tasarlanmış ankastre mutfaklarında zamanı keyfe dönüştürüyorlar. Bahçelerinden topladıkları organik ürünlerle leziz sofralar kuruyorlar, kendi bahçelerinde barbekü partisi veriyorlar. Eston Şehir’in yemyeşil bahçelerinde bir araya gelen okul arkadaşları 5 çaylarını yudumlarken okul anılarını yad ediyorlar. Apartman dairelerinin bile bahçeli villa keyfi yaşattığı Eston Şehir’de bahçelerin büyüklüğü 495 metrekareye varıyor. Eston Şehir’de bahçeli apartman daireleri 180 bin liradan, katlı villaların 488 bin liradan, ikiz dublekslerin 553 bin liradan ve müstakil tripleks villaların 882 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplamda 12 kısımdan oluşması planlanan Eston Şehir projesi tamamlandığında 1 milyon metrekarelik yani 1000 dönümlük arazide 2 bin 800 konut olacak. Eston Şehir’deki evlerin en önemli özelliği “Kaliteli üretim ve optimum metrekare kullanımı”. 46 senelik inşaat tecrübesiyle Eston, evlerdeki her metrekareyi başarıyla değerlendirerek hiç atıl alan bırakmıyor ve maksimum kullanım alanı yaratarak odaların olduğundan büyük algılanmasını sağlıyor. Proje, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, büyük alışveriş ve ticaret merkezlerine, TEM, Ispartakule ve E-5 otoyol bağlantılarına, havaalanlarına yakın olması, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerinden ayrışıyor. Eston Şehir Projesi, İstanbul’un yükselen değeri Bahçeşehir’in gelişme potansiyeli de düşünülürse aynı zamanda çok doğru bir yatırım da oluyor.

(0212) 691 55 01 - 02 - 03

Eston Şehir projesi

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira

Eston Şehir Villaları

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira_1

Eston Şehir Satılık

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira_2

Eston Şehir Satılık Villa

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira_3

Eston Şehir Kiralık

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira_4

Eston Şehir Villa

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira_5

Eston Şehir Satılık

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira_6

Eston Şehir 3. Etap

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira_7

Eston Şehir Ulaşım

Estonya Şehir ile Bahçeli Ev Özlemine Son: 180 Bin Lira_8
0 Takipçi