İhlas Yapı'dan 503 Milyon Liralık Yatırım

Emlak Konut GYO tarafından nitelikli konut bölgesi olarak belirtilen Ispartakule’ye yaptığı yatırımlarla bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayan İhlas Yapı bölgedeki beşinci projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıktı. Firmanın bölgedeki en yeni projesi Bizim Evler 5, 15 Haziran Cuma günü düzenlenen basın toplantısında lanse edildi.

2009 yılında teslimleri tamamlanan Bizim Evler 1 projesine gelen yoğun talebi karşılamak üzere aynı bölgede yatırımlarına aralıksız devam eden İhlas Yapı A.Ş.’nin Ispartakule’de yaklaşık 300 bin metrekarelik alan üzerinde Bizim Evler markalı 5 konut projesinde imzası bulunuyor. Kaliteli, geniş ve ferah yaşam alanları oluşturmak amacıyla projelendirdiği Bizim Evler markalı konutlarla toplam 503 milyon liralık bir yatırım yapan İhlas Yapı bölgenin en geniş yaşam alanını inşa ediyor. 15 Haziran Cuma günü düzenlenen basın toplantısında, Bizim Evler 5 ile bölgenin en büyük yatırımcısı olduklarını belirten Mimar Dr. Recai Akdoğan; “Ispartakule’de Bizim Evler markasıyla inşa ettiğimiz ilk üç projemizde yaşam devam ediyor. Bölgedeki dördüncü projemiz Bizim Evler 4’ün inşasında da sonu gördük, kaba inşaatı tamamladık. Bizim Evler markasıyla Ispartakule’de çok beğenilen bir konsept oluşturduk. Şimdi de Bizim Evler 5 projemiz ile Ispartakule’ye yeni bir yaşam merkezi kazandırıyoruz. Bu doğrultuda Ispartakule’deki 5 projemizle birlikte, bölgeye 503 milyon liralık bir yatırım yaptık ve toplam 300 bin metrekarelik bir alan ile bölgenin en geniş yaşam alanını oluşturduk. Bölge hastanesi, okullar ve metro gibi bir çok büyük yatırımın yapılacağı Ispartakule gibi bir uydu kente yakışır projeler inşa etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi. Bizim Evler 5 Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli, "2007 yılında Bizim Evler 1 projemize başladığımızda bu kadar talep göreceğimizi ve aynı bölgede 5 proje inşa edeceğimizi biz de düşünmemiştik. Bizim Evler markalı tüm projelerimize yoğun bir talep alıyoruz. Projelerimizi, bizden konut alanların istekleri doğrultusunda planlıyoruz. Modern hayatın gerektirdiği ve ailenin tüm bireylerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek yaşam alanları oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu da Bizim Evler markalı konutlarının beğeni toplamasının en büyük nedenidir. Özetle eviniz her şeyinizdir onu iyi seçin diyoruz.” dedi.

15 Haziran 2014'te Teslim Edilecek

İhlas Yapı'nın Ispartakule’de büyük beğeni toplayan Bizim Evler markalı konut projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Bizim Evler 1, Bizim Evler 2, Bizim Evler 3 projelerinin erken tesliminden sonra 780 konutluk Bizim Evler 4’te inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Bölgedeki talebi değerlendiren İhlas Yapı kalitesinin yanı sıra geniş ve ferah yaşam alanlarıyla öne çıkacak Bizim Evler 5 projesini de satışa sunuyor. Modern hayatın gerektirdiği tüm yenilikleri ve ihtiyaçları projelerine yansıtan Bizim Evler markalı konutları özellikle kalitesiyle öne çıkıyor. Bizim Evler, konseptini devam ettirerek Bizim Evler 5’te de yine özlenen bir yaşam alanı oluşturuluyor. 67 bin 191 metrekare arsa üzerinde projelendirilen Bizim Evler 5’te 684 daire yer alıyor. Projede alanları 108, 115 ve 129 metrekarelik 2+1, 168 metrekarelik 3+1 ve 205 metrekarelik 4+1 daire tipleri bulunuyor. 115 metrekare 2+1 daireler 194 bin liradan, 168 metrekare 3+1 daireler 308 bin liradan, 205 metrekare 4+1 daireler ise 354 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, yüzde 5 peşinat imkanıyla daire sahibi olunabiliyor. Kısa süreliğine geçerli olacak lansman fiyatlarına ek olarak, nakit alımlarda yüzde 5 indirim ve mortgage kredilerine 120 aya kadar düşük faiz oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlanıyor. Bizim Evler 5’te dairelerin sahiplerine 15 Haziran 2014'te teslim edilmesi hedefleniyor. Projenin sosyal alanları arasında peyzaja geniş yer verilirken, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, göl kafeler ve sağlık merkezi de bulunuyor.

EmlakJet Haber

Bizim Evler 5 İletişim

405 10 00

Emlak Konut GYO tarafından nitelikli konut bölgesi olarak belirtilen Ispartakule’ye yaptığı yatırımlarla bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayan İhlas Yapı bölgedeki beşinci projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıktı. Firmanın bölgedeki en yeni projesi Bizim Evler 5, 15 Haziran Cuma günü düzenlenen basın toplantısında lanse edildi.

İhlas Yapı'dan 503 Milyon Liralık Yatırım

Yatırımlarına aralıksız devam eden İhlas Yapı A.Ş.’nin Ispartakule’de yaklaşık 300 bin metrekarelik alan üzerinde Bizim Evler markalı 5 konut projesinde imzası bulunuyor. Kaliteli, geniş ve ferah yaşam alanları oluşturmak amacıyla projelendirdiği Bizim Evler markalı konutlarla toplam 503 milyon liralık bir yatırım yapan İhlas Yapı bölgenin en geniş yaşam alanını inşa ediyor.

İhlas Yapı'dan 503 Milyon Liralık Yatırım_1

Bizim Evler 5 ile bölgenin en büyük yatırımcısı olduklarını belirten Mimar Dr. Recai Akdoğan, \"Ispartakule’deki 5 projemizle birlikte, bölgeye 503 milyon liralık bir yatırım yaptık ve toplam 300 bin metrekarelik bir alan ile bölgenin en geniş yaşam alanını oluşturduk. Bölge hastanesi, okullar ve metro gibi bir çok büyük yatırımın yapılacağı Ispartakule gibi bir uydu kente yakışır projeler inşa etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

İhlas Yapı'dan 503 Milyon Liralık Yatırım_2

Bizim Evler 5 Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli, \"2007 yılında Bizim Evler 1 projemize başladığımızda bu kadar talep göreceğimizi ve aynı bölgede 5 proje inşa edeceğimizi biz de düşünmemiştik. Modern hayatın gerektirdiği ve ailenin tüm bireylerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek yaşam alanları oluşturmayı amaçlıyoruz. Bu da Bizim Evler markalı konutlarının beğeni toplamasının en büyük nedenidir. Özetle eviniz her şeyinizdir onu iyi seçin diyoruz.” dedi.

İhlas Yapı'dan 503 Milyon Liralık Yatırım_3

Yüzde 5 peşinat imkanıyla daire sahibi olunabiliyor. Kısa süreliğine geçerli olacak lansman fiyatlarına ek olarak, nakit alımlarda yüzde 5 indirim ve mortgage kredilerine 120 aya kadar düşük faiz oranlarıyla konut sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlanıyor.

İhlas Yapı'dan 503 Milyon Liralık Yatırım_4

Bizim Evler 5’te dairelerin sahiplerine 15 Haziran 2014\'te teslim edilmesi hedefleniyor. Projenin sosyal alanları arasında peyzaja geniş yer verilirken, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı, Fin hamamı, göl kafeler ve sağlık merkezi de bulunuyor.

İhlas Yapı'dan 503 Milyon Liralık Yatırım_5
0 Takipçi