Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak

Swissotel Bodrum'a iki yeni otel daha açacak. Swissotel Hotel & Resorts, İstanbul Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'ye iki yeni otel yapmaya hazırlanıyor.

Swissotel Bodrum'a iki yeni otel daha açacak. Swissotel Hotel & Resorts, İstanbul Ankara ve İzmir'den sonra Türkiye'ye iki yeni otel yapmaya hazırlanıyor. Swissotel'in açacağı otellerden ilki Bodrum merkez diğeri ise Turgutreis'te olacak. Çağdaş Holding ile ortak olarak harekete geçirilen projenin 2013 yılında birinin, 2014 yılında ise diğer otelin tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor. Çağdaş Holding'in yatırımcı olarak yerini alacağı projelerden Turgutreis'teki  sahil Resort'un 40 metrekarelik 66 oda ve suitin yanı sıra villa ve dubleks teraslar bulunan 85-274 metrekare arasında 72 rezidanstan oluşacağı bildirildi. Projede ayrıca açık ve kapalı havuzlar, Pürovel Spa & Sport ile birçok spor seçeneği ve farklı restoranlar sunulacak. Bodrum Şehir projesi ise büyüleyici panoramik manzaraya sahip Bodrum tepelerinde yer alıyor. 72 oda ve suit, 60 rezidans, üç restoran ve Pürovel Spa & Sport bulunacağı gelen bilgiler arasında. Otel, Bodrum merkezine yalnızca 10 dakika, havaalanına ise 20 dakika mesafede konuşlanacak. Swissotel Hotels & Resorts Başkanı Meinhard Huck'a göre bu iki yeni otel pazardaki varlıklarını tamamlayacak nitelikte. Bodrum’daki iki yeni otelin inşaatını yapan şirket olan Çağdaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yard. Burak Çağdaş Çağlar ise Resort olacak Turgutreis’deki otelin “Swissotel Resort Bodrum Beach" ismiyle projelendirildiğini ve yatırım bedelinin 35 milyon Euro, Bodrum şehir merkezindeki otelin isminin ise "Swissotel Residence Bodrum Hill” olacağını ve bu projenin de yatırım bedelinin 40 milyon euro olduğunu açıkladı. Çağlar ayrıca her iki projeninde 2011'de birçok tasarım ödülü kazanan uluslararası tanınmış mimar Gökhan Avcıoğlu (GAD mimarlık) tarafından tasarlandığını ve otellerin işletme anlaşmalarının ise 20 yıl süreli olacağını söyledi.

EmlakJet Haber

Swissotel ve Çağdaş Holding basın toplantısından bir kare.

Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak

.Çağlar ayrıca her iki projeninde 2011\'de birçok tasarım ödülü kazanan uluslararası tanınmış mimar Gökhan Avcıoğlu (GAD mimarlık) tarafından tasarlandığını ve otellerin işletme anlaşmalarının ise 20 yıl süreli olacağını söyledi.

Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak_1

Bodrum şehir merkezindeki otelin isminin ise \"Swissotel Residence Bodrum Hill” olacağını ve bu projenin de yatırım bedelinin 40 milyon euro olduğunu açıkladı.

Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak_2

Bodrum’daki iki yeni otelin inşaatını yapan şirket olan Çağdaş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yard. Burak Çağdaş Çağlar ise Resort olacak Turgutreis’deki otelin “Swissotel Resort Bodrum Beach\" ismiyle projelendirildiğini ve yatırım bedeli 35 milyon Euro olacak.

Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak_3

Otel, Bodrum merkezine yalnızca 10 dakika, havaalanına ise 20 dakika mesafede konuşlanacak. Swissotel Hotels & Resorts Başkanı Meinhard Huck\'a göre bu iki yeni otel pazardaki varlıklarını tamamlayacak nitelikte.

Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak_4

Çağdaş Holding\'in yatırımcı olarak yerini alacağı projelerden Turgutreis\'teki sahil Resort\'un 40 metrekarelik 66 oda ve suitin yanı sıra villa ve dubleks teraslar bulunan 85-274 metrekare arasında 72 rezidanstan oluşacağı bildirildi. Projede ayrıca açık ve kapalı havuzlar, pürovel spa & sports, birçok spor seçeneği ve farklı restoranlar sunulacak. Bodrum Şehir projesi ise büyüleyici panoramik manzaraya sahip Bodrum tepelerinde yer alıyor. 72 oda ve suit, 60 rezidans, üç restoran ve Pürovel Spa & Sport bulunacağı gelen bilgiler arasında

Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak_5

Swissotel Bodrum\'a iki yeni otel daha açacak. Swissotel Hotel & Resorts, İstanbul Ankara ve İzmir\'den sonra Türkiye\'ye iki yeni otel yapmaya hazırlanıyor. Swissotel\'in açacağı otellerden ilki Bodrum merkez diğeri ise Turgutreis\'te olacak. Çağdaş Holding ile ortak olarak harekete geçirilen projenin 2013 yılında birinin, 2014 yılında ise diğer otelin tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak_6

Swissotel Bodrum\'a iki yeni otel daha açacak. Swissotel Hotel & Resorts, İstanbul Ankara ve İzmir\'den sonra Türkiye\'ye iki yeni otel yapmaya hazırlanıyor.

Swissotel Bodrum'a İki Otel Yapacak_7
0 Takipçi