Beykoz'dan Sonra Sultangazi'de de Hobi Bahçesi Kuruldu

Bir kaç yıl önce Beykoz Belediyesince Kavacık lokasyonunda faaliyete geçirilen hobi bahçesinin ardından, İstanbul'da bir belediye daha bu faaliyetle vatandaşları buluşturdu. Sultangazi Belediyesi’nin, şehrin betonlaşan yapısından uzaklaşmak isteyenler için oluşturduğu hobi bahçeleri, toprakla iç içe olmanın keyfini yaşatıyor. Betonlaşan Şehir hayatı ve trafik yoğunluğundan kaçmak isteyenler için Sultangazi Hobi Bahçesi alternatif oldu.

Bir kaç yıl önce Beykoz Belediyesince Kavacık lokasyonunda faaliyete geçirilen hobi bahçesinin ardından, İstanbul'da bir belediye daha bu faaliyetle vatandaşları buluşturdu. Sultangazi Belediyesi’nin, şehrin betonlaşan yapısından uzaklaşmak isteyenler için oluşturduğu hobi bahçeleri, toprakla iç içe olmanın keyfini yaşatıyor. Betonlaşan Şehir hayatı ve trafik yoğunluğundan kaçmak isteyenler için Sultangazi Hobi Bahçesi alternatif oldu. Sultangazi Belediyesi tarafından mimar Sinan Kent Ormanı içerisinde kurulan hobi bahçelerinde sebze ve meyvelerini yetiştirenler, yemyeşil bir ortamda toprakla iç içe olmanın keyfini yaşıyor. Sultangazi Belediyesi tarafından doğaya duyulan özlemi gidermek amacıyla oluşturulan Hobi Bahçeleri ilk meyvelerini vermeye başladı. Mimar Sinan Kent Ormanı'ndaki hobi bahçelerini kiralayan Sultangazililer ektikleri sebzeleri topluyor. 70 metrekarelik alanda oluşturulan bahçelerine domates, biber, patlıcan gibi sebzeleri kendi elleriyle eken Sultangazililer ürünlerini toplamanın keyfini çıkarıyor. Düzenli olarak bahçelerindeki bakımları yapan vatandaşlar kentin betonlaşan yapısından uzaklaşıp doğayla iç içe yaşamanın tadına varıyor. Şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenler için oluşturulan hobi bahçelerinde 12'sı seralı olmak üzere 56 adet bahçe ve 6 m2'lik Ahşap kulübeler yer alıyor.

EmlakJet Haber

Düzenli olarak bahçelerindeki bakımları yapan vatandaşlar kentin betonlaşan yapısından uzaklaşıp doğayla iç içe yaşamanın tadına varıyor. Şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenler için oluşturulan hobi bahçelerinde 12\'sı seralı olmak üzere 56 adet bahçe ve 6 m2\'lik Ahşap kulübeler yer alıyor.

Beykoz'dan Sonra Sultangazi'de de Hobi Bahçesi Kuruldu

Mimar Sinan Kent Ormanı\'ndaki hobi bahçelerini kiralayan Sultangazililer ektikleri sebzeleri topluyor. 70 metrekarelik alanda oluşturulan bahçelerine domates, biber, patlıcan gibi sebzeleri kendi elleriyle eken Sultangazililer ürünlerini toplamanın keyfini çıkarıyor.

Beykoz'dan Sonra Sultangazi'de de Hobi Bahçesi Kuruldu_1

Sultangazi Belediyesi tarafından mimar Sinan Kent Ormanı içerisinde kurulan hobi bahçelerinde sebze ve meyvelerini yetiştirenler, yemyeşil bir ortamda toprakla iç içe olmanın keyfini yaşıyor. Sultangazi Belediyesi tarafından doğaya duyulan özlemi gidermek amacıyla oluşturulan Hobi Bahçeleri ilk meyvelerini vermeye başladı.

Beykoz'dan Sonra Sultangazi'de de Hobi Bahçesi Kuruldu_2

Sultangazi Belediyesi’nin, şehrin betonlaşan yapısından uzaklaşmak isteyenler için oluşturduğu hobi bahçeleri, toprakla iç içe olmanın keyfini yaşatıyor. Betonlaşan Şehir hayatı ve trafik yoğunluğundan kaçmak isteyenler için Sultangazi Hobi Bahçesi alternatif oldu.

Beykoz'dan Sonra Sultangazi'de de Hobi Bahçesi Kuruldu_3

Bir kaç yıl önce Beykoz Belediyesince Kavacık lokasyonunda faaliyete geçirilen hobi bahçesinin ardından, İstanbul\'da bir belediye daha bu faaliyetle vatandaşları buluşturdu.

Beykoz'dan Sonra Sultangazi'de de Hobi Bahçesi Kuruldu_4
0 Takipçi