Sultan Reşat Villaları'nda villalar 450 bin dolardan

M. Yılmaz İnşaat tarafından Çekmeköy'de konumlandırılan Sultan Reşat Konakları projesinde villaların fiyatları 450 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

16 villadan oluşan Sultan Reşat Villaları'nda yer alan villaların tamamı 280 metrekare olarak tasarlandı. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği Sultan Reşat Evleri, İstanbul Çekmeköy'de inşa ediliyor. M. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede villalar 3 katlı olarak tasarlandı. Çekmeköy Sultan Reşat Villaları'nın sosyal donatı alanları arasında; yürüyüş alanları ve sosyal tesis alanları bulunuyor. Projenin yüzde 85'i yeşil alan için ayrıldı. Çekmeköy Sultan Reşat Konakları'nın inşaat alanı 7 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Projede satışına devam edilen villalar 450 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

EmlakJet Haber

Sultan Reşat Villaları İletişim

##ILETİŞİM##

16 villadan oluşan Sultan Reşat Villaları\'nda yer alan villaların tamamı 280 metrekare olarak tasarlandı. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

Sultan Reşat Villaları'nda villalar 450 bin dolardan

Çekmeköy Sultan Reşat Konakları\'nın inşaat alanı 7 bin 500 metrekare olarak belirlendi. 16 villadan oluşan projede tüm villalar 3 katlı olarak tasarlandı.

Sultan Reşat Villaları'nda villalar 450 bin dolardan_1

Projede satışına devam edilen villalar 450 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

Sultan Reşat Villaları'nda villalar 450 bin dolardan_2

Çekmeköy Sultan Reşat Villaları\'nın sosyal donatı alanları arasında; yürüyüş alanları ve sosyal tesis alanları bulunuyor. Projenin yüzde 85\'i yeşil alan için ayrıldı.

Sultan Reşat Villaları'nda villalar 450 bin dolardan_3
0 Takipçi