Zorlu Center 26 Eylül'de açılıyor!

15 Eylül'de açılması planlanan ancak teknik nedenlerden ötürü açılmayan Zorlu Center,26 Eylül'de kapılarını açıyor!

Merkezindeki 185 mağazayı tamamen kiralayan ancak teknik sebeplerden ötürü açılamayan Zorlu Center,yapılan son açıklamaya göre 26 Eylül'de açılıyor. Uzun süredir merakla beklenen alışveriş merkezi Zorlu Center,bünyesinde residence,otel,performans merkezi ve AVM barındırıyor. Proje ilk açıklandığında AVM'nin 2012 başında,diğer bölümlerin ise aynı yılın sonunda tamamlanacağı öngörüldü.Daha sonra yapılan açıklama ile AVM'nin 2013 Mart'ına yetiştirilebileceği söylendi.Ancak 185 mağaza için,2 bine yakın talep olduğu için kiralama çalışmaları AVM'nin açılışını erteledi. Büyük markalara ev sahipliği yapacak olan Zorlu Center'da,Apple ilk Apple Store'u burada açacak.AVM'nin açılışı için resmi açıklamanın hafta önce yapılacağı bildirildi. Louis Vuitton,Christian Dior,Bulgari,Fendi,Kenzo,Hennessy gibi dünyanın en lüks çanta, giyim, gıda ve içki markalarını bünyesinde bulunduran LVMH Group, Zorlu Center’da birçok markasının mağazasını açacak. Louis Vuitton, Fendi, Christian Dior bu mağazalardan birkaçı olacak. Yeme-içme sektöründe de hızlı bir rekabet yaratacak olan Zorlu Center'da Nusret Burger,Günaydın Et gibi markalar bulunacak. 2007 yılında İtalya’da Torino’da işadamı Oscar Farinetti tarafından yüksek kalitede İtalyan ürünlerini almak, tatmak ve öğrenmek isteyen herkesi buluşturmak amacıyla kurulan Eataly ise Ahmet Zorlu’nun kızı Şule Zorlu Cümbüş’le İstanbul’a geliyor. Amerika ve Japonya’da bulunan Eataly’nin İstanbul ayağında iki katlı restoranda, 1.200 kişilik oturma kapasitesine sahip olacak. İçinde biri fine dining olmak üzere 16 restoran ve bir yemek okulu hizmet verecek.

Emlak Jet Haber

Merkezindeki 185 mağazayı tamamen kiralayan ancak teknik sebeplerden ötürü açılamayan Zorlu Center,yapılan son açıklamaya göre 26 Eylül\'de açılıyor.

Zorlu Center 26 Eylül'de açılıyor!

Büyük markalara ev sahipliği yapacak olan Zorlu Center\'da,Apple ilk Apple Store\'u burada açacak.AVM\'nin açılışı için resmi açıklamanın hafta önce yapılacağı bildirildi.

Zorlu Center 26 Eylül'de açılıyor!_1

Proje ilk açıklandığında AVM\'nin 2012 başında,diğer bölümlerin ise aynı yılın sonunda tamamlanacağı öngörüldü.Daha sonra yapılan açıklama ile AVM\'nin 2013 Mart\'ına yetiştirilebileceği söylendi.Ancak 185 mağaza için,2 bine yakın talep olduğu için kiralama çalışmaları AVM\'nin açılışını erteledi.

Zorlu Center 26 Eylül'de açılıyor!_2
0 Takipçi