Cordella Tuzla avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu...

Tuzla’nın en lüks konut projeleri arasında yerini alan Cordella Tuzla avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Lansman fiyatlarının kısa süre geçerli olacağı Cordella Tuzla, şimdiden bölgenin en dikkat çeken projesi olarak konumlandı.

Kayıhan Yapı’nın Tuzla’da inşasına başladığı Cordella Tuzla projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Satışa yeni çıkan projeye şimdiden yoğun yatırımcı ilgisi geliyor. Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan lansman fiyatları kısa süre geçerli olacak. 120 aya kadar %0,80 faiz oranıyla kredi kullanılan projede alternatif ödeme planları da sunuluyor. 20 MİLYON DOLAR YATIRIM Tuzla’nın en değerli noktasında, E5 Otoyolu’nun yanı başında konumlandırılan Cordella Tuzla 20 milyon Dolar yatırımla hayata geçiriliyor.  10 bin 420 metrekare arsa üzerinde yükselen proje, 216 daireden oluşuyor. Büyüklükleri 77 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen daire seçenekleri 1+1, 2+1 ve 3+1’den oluşuyor. FİYAT AVANTAJI KASIM AYINDA GEÇERLİ Lüks detayları, proje donatıları ve yüksek yatırım potansiyeliyle yoğun ilgi gören Cordella Tuzla’nın şimdiden %35’i sahiplerini buldu.  Kasım sonuna kadar geçerli olacak fiyatlar 180 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor. 120 aya kadar cazip oranlarla kredi kullanılan projede, Kayıhan Yapı bünyesinde sağlanan taksitlendirme kapsamında; %50’si peşin, kalan kısmı vade farksız olarak teslime kadar ödenebiliyor. %1 KDV AVANTAJI Teslimlerin 2015 Haziran’da yapılacağı Cordella Tuzla’nın en büyük avantajlarından biri de %1 KDV oranına tabi tutulması.  Yatay bir mimariyle hayata geçirilen Cordella Tuzla, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, spor alanı, çocuk oyun alanları, anaokulu, 7/24 güvenlik sistemi, peyzaj alanları ve kapalı otoparkıyla öne çıkıyor. CORDELLA TUZLA PROJE DETAYLARI •    Projenin Adı: Cordella Tuzla •    Lokasyon: Tuzla - İçmeler •    Yapımcı Firmalar: Kayıhan Yapı •    Teslim Tarihi: Haziran 2015 •    İnşaat Alanı: 33.000 M2 •    Arsa Alanı: 10.420 M2 •    Peyzaj Alanı : 6.000 M2 •    Yatırım Bedeli: 20.000.000 Dolar •    Toplam Konut Sayısı: 216 daire •    Blok Sayısı: 3 blok •    Proje Bitiminde Yaşayacak Kişi Sayısı: 750 •    Konut Tipleri: 1+1, 2+1, 3+1 •    Konut Metrekareleri: 77 m2 ile 170 m2 arasında değişiyor •    Konut Fiyatları: 180.000 TL - 420.000 TL arası değişen fiyatlarla •    Ödeme Planı: %25 Peşin 120 aya varan banka kredisi  %50 Peşin vade farksız proje teslimine kadar ödemeli finans desteği

Emlak Jet Haber

Cordella Tuzla İletişim

444 21 85

Teslimlerin 2015 Haziran’da yapılacağı Cordella Tuzla’nın en büyük avantajlarından biri de %1 KDV oranına tabi tutulması. Yatay bir mimariyle hayata geçirilen Cordella Tuzla, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness merkezi, spor alanı, çocuk oyun alanları, anaokulu, 7/24 güvenlik sistemi, peyzaj alanları ve kapalı otoparkıyla öne çıkıyor.

Cordella Tuzla avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu...

Lüks detayları, proje donatıları ve yüksek yatırım potansiyeliyle yoğun ilgi gören Cordella Tuzla’nın şimdiden %35’i sahiplerini buldu. Kasım sonuna kadar geçerli olacak fiyatlar 180 bin TL ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Cordella Tuzla avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu..._1

Kayıhan Yapı’nın Tuzla’da inşasına başladığı Cordella Tuzla projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu. Satışa yeni çıkan projeye şimdiden yoğun yatırımcı ilgisi geliyor.

Cordella Tuzla avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu..._2

Tuzla’nın en lüks konut projeleri arasında yerini alan Cordella Tuzla avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Lansman fiyatlarının kısa süre geçerli olacağı Cordella Tuzla, şimdiden bölgenin en dikkat çeken projesi olarak konumlandı.

Cordella Tuzla avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu..._3
0 Takipçi