Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!

Yaşam alanlarını yepyeni bir anlayışla şekillendiren Mozaik İnşaat; modern, zevkli, yaşanılası mekanlar inşa ediyor. Another World hayata ve geleceğe dair düşlerle yepyeni bir yaşam alanı...

Kendi evinizin sıcaklığında lüks bir otel konforunu yaşamanın tamda yeri ve zamanı.. Hem sizin için hem de misafirleriniz için keyifli anlar yaşatacak mutluluk duyacağınız mekanlar Mozaik İnşaat'ın fikirlerinin inşaası.. Projenin Akdeniz'de, Alanya'da olması ayrı bir değer katmakta. Yeni nesil kent anlayışına güzel bir örnek teşkil edecek olan Another World Projesi, Mozaik İnşaat'tan sadece konut değil, yaşanılabilir modern yaşam alanları da sunmakta. Sosyal donanımları Lokasyonu, çarşısı ve hayatı kolaylaştıran daha pek çok özelliği ile Akdeniz'in en güzel yerinde Alanya'nın öne çıkan projelerinden olan Another World; 11 Blok 281 konuttan oluşmakta. Stüdyo daireler, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 7+2 dubleks daireler ve teras evlerini de bünyesinde bulundurmakta. Sosyal yaşam açısından farklı alternatifler sunan proje; sağlıklı ve zinde bir yaşam, eğlenceli vakitler, güvenli ve konforlu hayatlar vaadediyor. Peki Another World'lü olanlar nelerden yararlanabilecek; Sahil kentinde olmasından dolayı plaj servis otobüsü var, dinlenme odası, oyun odası, ortak barbekü alanı, medikal servis, basketbol-bowling, tenis, mini Golf, Aquapark, Squash Field, bilardo-dart, yürüyüş alanı, tırmanma duvarı, açık sinema, nargile cafe, çocuk oyun bahçesi, çocuk bakım evi -kreş, kapalı ve açık yüzme havuzları, Türk Hamamı, çamaşırhane, market, terzi, kuaför, rent a car, garaj, VIP masaj, buhar odası, ayak masajı, kese köpük, ılıklık, duş-macera duş-renk terapi-şok duş, bar-vitamin bar ve en dikkat çekici ve farklı olanı ise proje içerisinde Kule Döner Restaurant olması.

Emlak Jet Haber

Another World İletişim

0242 538 70 05

Yaşam alanlarını yepyeni bir anlayışla şekillendiren Mozaik İnşaat; modern, zevkli, yaşanılası mekanlar inşa ediyor. Another World hayata ve geleceğe dair düşlerle yepyeni bir yaşam alanı...

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!

Kendi evinizin sıcaklığında lüks bir otel konforunu yaşamanın tamda yeri ve zamanı.. Hem sizin için hem de misafirleriniz için keyifli anlar yaşatacak mutluluk duyacağınız mekanlar Mozaik İnşaat\'ın fikirlerinin inşası..

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_1

Projenin Akdenizde Alanya\'da olması ayrı bir değer katmakta. Yeni nesil kent anlayışına güzel bir örnek teşkil edecek olan Another World Projesi, Mozaik İnşaat\'tan sadece konut değil, yaşanılabilir modern yaşam alanları da sunmakta.

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_2

Sosyal donanımları lokasyonu, çarşısı ve hayatı kolaylaştıran daha pek çok özelliği ile Akdeniz\'in en güzel yerinde Alanya\'nın öne çıkan projelerinden olan Another World; 11 Blok 281 konuttan oluşmakta.

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_3

Stüdyo daireler, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 7+2 dubleks daireler ve teras evlerini de bünyesinde bulundurmakta.

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_4

Sosyal yaşam açısından farklı alternatifler sunan proje; sağlıklı ve zinde bir yaşam, eğlenceli vakitler, güvenli ve konforlu hayatlar vaadediyor.

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_5

Sahil kentinde olmasından dolayı plaj servis otobüsü var, dinlenme odası, oyun odası, ortak barbekü alanı, medikal servis olanakları mevcut.

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_6

Proje Alanya\'da hayata geçiriliyor.

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_7

Alanya\'da yepyeni bir proje: Another World!

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_8

0242 538 70 05

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_9

Basketbol-bowling, tenis, mini Golf, Aquapark, Squash Field, bilardo-dart, yürüyüş alanı, tırmanma duvarı, açık sinema, nargile cafe, çocuk oyun bahçesi, çocuk bakım evi -kreş, kapalı ve açık yüzme havuzları, Türk Hamamı, çamaşırhane, market, terzi, kuaför, rent a car, garaj, VIP masaj, buhar odası, ayak masajı, kese köpük, ılıklık, duş-macera duş-renk terapi-şok duş, bar-vitamin bar ve en dikkat çekici ve farklı olanı ise proje içerisinde Kule Döner Restaurant olması.

Alanya'da yepyeni bir proje: Another World!_10
0 Takipçi