MNG Blue Boutique'te son altı ay!

MNG Holding’in Atakent’in merkezinde hayata geçirdiği MNG Blue Boutique’de teslimlere altı ay kaldı. %50’sinin sahiplerini bulduğu projede fiyat avantajından faydalanmak için kısa bir süre kaldı.

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Atakent’in son projelerinden MNG Blue Boutique’de son altı aya girildi. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede son daireler 139 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Bölgenin en çok dikkat çeken projeleri arasında yer alan MNG Blue Boutique, Küçükçekmece Gölü’nden, Marmara Denizi, Prens Adaları ve Çamlıca’ya kadar uzanan panoramik manzaraya hakim bir noktada. Projede, 266 konut ve 6 adet ticari ünite bulunuyor. MNG Blue Boutique’te 1+0’dan 4+1’e kadar çeşitli tiplerde daire seçenekleri sunuluyor. Teraslı daire seçeneklerinin de yer aldığı projenin her katında kat bahçelerine yer veriliyor. Proje 14.300 metrekarelik arsa alanına oturuyor. Bu alanın 8.500 metrekaresi peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına ayrılıyor. Bu alanlarda yeşilin yanı sıra 4 mevsim kullanım imkanı sağlayan yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ile buhar odası, aerobik salonunu, basketbol, voleybol, mini futbol gibi spor alanları ve tartan zemin yürüyüş yolları yer alıyor. Dairelerin 51,75 metrekare ile 155,92 metrekare arasında değiştiği MNG Blue Boutique’te stüdyo daireler 139 bin TL’den, 1+1 daireler 192.500 TL’den başlıyor. 60 aya kadar %0,83 faiz oranıyla kredi kullanılan projede alternatif ödeme planları da sunuluyor. MNG grubuna ait Targem Mimarlık tarafından tasarlanan projede alışılagelmiş konut anlayışının dışında hizmetler sunuluyor. Resepsiyon hizmetinin yanı sıra, her daireye 3,5 ile 4 metrekarelik depo, 6 adet 2,50 Mt/Sn mesafe kat edebilen kapalı otopark erişimli  asansörler, Her daireye kapalı otopark (Toplamda 356 adet otopark) ve Site sakinlerine hizmet vermek üzere tasarlanan 400 M²’lik kreş le daire sakinlerine yaşam konforu ve kaliteyi getiriyor.  Proje, Basın Ekspres Yolu’na 2,5 km, Atatürk Havalimanı’na 7 km, Metrobüs ve E5 Otoyolu’na 3,5 km, TEM Otoyolu’na ise 6 km mesafede konumlanıyor.  Ankara Hilton Otel, İzmir Hilton Otel, Dikmen Vadisi Konutları, Halk Bankası Genel Müdürlük binasından sonra inşaat sektöründeki vizyon ve deneyimini İstanbul’un son dönemde değer kazanan bölgesi Atakent’te “MNG Blue Boutique” markasıyla lanse ediyor.  Uluslararası alanda 8 sektörde faaliyet gösteren MNG Holding, inşaat sektöründeki 45 yıllık  deneyimini konut sektörüne taşıyor. Holding, son dönemde yapılan yatırımlarla İstanbul’un parlayan yıldızı haline gelen Atakent’in merkezinde konumlandırdığı projesiyle konut sektörüne giriş yapıyor. PROJE DETAYLARI Projenin Adı: MNG Blue Boutique Lokasyon: Atakent Yapımcı Firma: MNG Holding İnşaat Alanı: 56.000 m2 Arsa Alanı: 14.300 m2 Peyzaj ve Sosyal Yaşam Alanı : 8.500 m2 Mimarlık Ofisi: Targem Mimarlık Toplam Konut Sayısı: 266 Toplam Otopark Sayısı: 356 Ticari Alanlar: 6 Depolama Alanı : Her Daireye 3,5 – 4 M²’lik depo Ulaşım: Basın ekspress 2,5 km, Havalimanı 7 km, metrobüs ve E5 3,5 km, TEM 6 km Konut Tipleri: 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, dubleks ve teras Konut Metrekareleri: 51,75 m2 – 155,92 m2 Ödeme Planı: Minimum %25 peşin, %75 Banka Kredili

Emlak Jet Haber

MNG Blue Boutique İletişim

0212 548 48 38

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Atakent’in son projelerinden MNG Blue Boutique’de son altı aya girildi. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği projede son daireler 139 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta.

MNG Blue Boutique'te son altı ay!

Bölgenin en çok dikkat çeken projeleri arasında yer alan MNG Blue Boutique, Küçükçekmece Gölü’nden, Marmara Denizi, Prens Adaları ve Çamlıca’ya kadar uzanan panoramik manzaraya hakim bir noktada. Projede, 266 konut ve 6 adet ticari ünite bulunuyor. MNG Blue Boutique’te 1+0’dan 4+1’e kadar çeşitli tiplerde daire seçenekleri sunuluyor. Teraslı daire seçeneklerinin de yer aldığı projenin her katında kat bahçelerine yer veriliyor. Proje 14.300 metrekarelik arsa alanına oturuyor. Bu alanın 8.500 metrekaresi peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına ayrılıyor. Bu alanlarda yeşilin yanı sıra 4 mevsim kullanım imkanı sağlayan yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna ile buhar odası, aerobik salonunu, basketbol, voleybol, mini futbol gibi spor alanları ve tartan zemin yürüyüş yolları yer alıyor.

MNG Blue Boutique'te son altı ay!_1
0 Takipçi