Ve Güneşli’de şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!

Markalı konut projeleriyle hızla gelişen Güneşli’de hayata geçirilen Ve Güneşli projesi için, peşinat ve kredi ödemelerine teslimde başlama fırsatı sunan bir kampanya hazırlandı. Kampanya ile yüzde 1 KDV avantajının da olduğu projeden evi şimdi alacak olanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, anahtar teslimlerin ardından başlayacak.

İstanbul emlak piyasasının gözde merkezlerinden biri olan ve birbiri ardına yapılan markalı konut ve rezidanslarla 'ikinci Maslak' olma yolunda ilerleyen Güneşli’de hayata geçirilen Ve Güneşli projesi ev alacaklara özel bir kampanya hazırladı.  Kampanya ile projeden evi şimdi alacak olanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, dairelerini teslim aldıklarında başlayacak. İnşaat sektörünün tecrübeli isimlerinden Keleşoğlu’nun tecrübesi, Depar Teknik Yapı ile Teleset Mobilya’nın işbirliği ile yapılan projenin anahtar teslimi Kasım 2014’te gerçekleşecek.

ÖDEME TESLİMDE KDV oranın yüzde 1 olduğu Ve Güneşli projesinin yeni kampanyası ile ev sahibi olmak çok daha avantajlı olacak. Ve Güneşli projesinden konut alanlar yüzde 35 peşinat tutarında senet imzalayacak. Teslimlere kadar hiçbir ödeme yapmayacak. Kasım 2014 tarihinde anahtar teslimlerin başlamasını takiben yüzde 35’lik peşinatı ödeyecek olan ev sahipleri kalan miktarı ise banka kredisi kullanarak taksitle ödeyebilecek. Peşinat ve kredi ödemelerine başlamadan taşınma fırsatı sunan kampanya yeni bir kredi kullanmış ya da mevcut bir ödemesi olanların da ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor. REZİDANS KONFORUNDA MAHALLE SICAKLIĞI Yatay mimarisi, bahçeli giriş katları, ortak bahçeli katları ve bahçe terasları ile yeşili yaşamın içine dahil eden Ve Güneşli rezidans konforuyla, doğal çevreci ve yatay mimarinin ilk örneğini görebileceğimiz bir mahalle konseptini harmanlıyor. 32 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 214 konuttan meydana gelen Ve Güneşli projesinde 6 bin metrekare, yeşil alana ayrıldı. 8, 11, 12 katlı üç blok ve ticari ünitelerden oluşan Ve Güneşli projesi, sergilediği yatay, doğal ve modern mimarinin bölgedeki ilk örneği olma özelliği taşıyor. Trafikte zaman kaybetmeden anayollara ulaşma imkanı tanıyan Yalçın Koreş Caddesi’ndeki Ve Güneşli projesi, metropol merkezinde sakin ve konforlu bir yaşam vaat ediyor. FİYATLAR 179 BİN TL'DEN BAŞLIYOR Daire sakinlerinin bir arada zaman geçirebileceği, çocuklarının güvenle oynayabileceği sosyal alanlar ile ünlü markalar, kafeler, restoranlar ve gündelik ihtiyaçların karşılanabileceği alıveriş alanlarının bulunduğu projede yer alan 42 ila 138 metrekare aralığındaki 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 179 bin TL’den başlıyor.  Yaşam kalitesi A, gelir düzeyi ise A ve B olan, hayatını güzelleştirirken kolaylaştırmak isteyenlerin tercih ettiği bir proje olan Ve Güneşli projesi, sağladığı ulaşım kolaylığı, iş merkezlerine yakınlığı ile İstanbul'un hızla yükselen yerleşim birimlerinden biri haline gelen Güneşli'de, rezidans konforunda mahalle sıcaklığını yaşamak isteyenlerin ve yatırımcıların yeni gözdesi.

Emlak Jet Haber

Ve Güneşli İletişim

0212 444 80 83

Markalı konut projeleriyle hızla gelişen Güneşli’de hayata geçirilen Ve Güneşli projesi için, peşinat ve kredi ödemelerine teslimde başlama fırsatı sunan bir kampanya hazırlandı. Kampanya ile yüzde 1 KDV avantajının da olduğu projeden evi şimdi alacak olanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, anahtar teslimlerin ardından başlayacak.

Ve Güneşli’de şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!

İstanbul emlak piyasasının gözde merkezlerinden biri olan ve birbiri ardına yapılan markalı konut ve rezidanslarla \'ikinci Maslak\' olma yolunda ilerleyen Güneşli’de hayata geçirilen Ve Güneşli projesi ev alacaklara özel bir kampanya hazırladı. Kampanya ile projeden evi şimdi alacak olanlar peşinat ve taksit ödemelerine 1 yıl sonra, dairelerini teslim aldıklarında başlayacak. İnşaat sektörünün tecrübeli isimlerinden Keleşoğlu’nun tecrübesi, Depar Teknik Yapı ile Teleset Mobilya’nın işbirliği ile yapılan projenin anahtar teslimi Kasım 2014’te gerçekleşecek.

Ve Güneşli’de şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!_1

Daire sakinlerinin bir arada zaman geçirebileceği, çocuklarının güvenle oynayabileceği sosyal alanlar ile ünlü markalar, kafeler, restoranlar ve gündelik ihtiyaçların karşılanabileceği alıveriş alanlarının bulunduğu projede yer alan 42 ila 138 metrekare aralığındaki 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları ise 179 bin TL’den başlıyor. Yaşam kalitesi A, gelir düzeyi ise A ve B olan, hayatını güzelleştirirken kolaylaştırmak isteyenlerin tercih ettiği bir proje olan Ve Güneşli projesi, sağladığı ulaşım kolaylığı, iş merkezlerine yakınlığı ile İstanbul\'un hızla yükselen yerleşim birimlerinden biri haline gelen Güneşli\'de, rezidans konforunda mahalle sıcaklığını yaşamak isteyenlerin ve yatırımcıların yeni gözdesi.

Ve Güneşli’de şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!_2

Yatay mimarisi, bahçeli giriş katları, ortak bahçeli katları ve bahçe terasları ile yeşili yaşamın içine dahil eden Ve Güneşli rezidans konforuyla, doğal çevreci ve yatay mimarinin ilk örneğini görebileceğimiz bir mahalle konseptini harmanlıyor. 32 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 214 konuttan meydana gelen Ve Güneşli projesinde 6 bin metrekare, yeşil alana ayrıldı. 8, 11, 12 katlı üç blok ve ticari ünitelerden oluşan Ve Güneşli projesi, sergilediği yatay, doğal ve modern mimarinin bölgedeki ilk örneği olma özelliği taşıyor. Trafikte zaman kaybetmeden anayollara ulaşma imkanı tanıyan Yalçın Koreş Caddesi’ndeki Ve Güneşli projesi, metropol merkezinde sakin ve konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Ve Güneşli’de şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!_3
0 Takipçi