Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Çukurova Tower’da “örnek daireyi gör, şimdi al, peşinatı teslimde öde” fırsatı.

Kaba inşaatı biten ve dış cephesine başlanan Kartal’ın markalı projelerinden Çukurova Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. 36 katlı bir rezidans projesi olan Çukurova Tower’ın 12. katında, her bölümü üst düzey markalarla dizayn edilen örnek daireler, projenin bitmiş hali hakkında fikir verirken dekorasyon anlamında da önemli ipuçları sunuyor. Kış kampanyası kapsamında peşinatın teslime ertelendiği Çukurova Tower, Ekim 2014’te tamamlanacak.

Çukurova Tower’da stüdyo daireler 159 bin TL, 1+1'ler 245 bin TL, 2+1'ler 390 bin TL, 3+1'ler ise 600 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Çukurova Tower’da dairelerin 3,4 metrelik tavan yüksekliğine sahip olduğunu belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, örnek daireleri gezenlerin ortamın ferahlığından, dairelerin ülkemizin yaşam biçimine uygun planlamasından, fonksiyonelliğinden ve deniz manzarasının güzelliğinden çok etkilendiklerini söyledi. Yıldız, stüdyo ve 1+1’lerde Amerikan mutfak olmasına rağmen mutfağın salondan ayrıştırıldığını, 1+1’lerde bile yatak odasının yeterince geniş olduğunu anlattı. KALİTEYİ VE TASARIMI BULUŞTURAN DAİRELER Örnek dairelerde kapılarda Dortek, mutfakta Vanucci, ankastrelerde Franke, banyo seramiklerinde Serra, vitrifiyelerde E.C.A Serel markaları tercih edilen Çukurova Tower’da teslim edilecek tüm dairelerde bu markaların ürünleri kullanılacak. Adalar ve deniz manzarasına açılan ve yüzde 90’ı yeşil alan olan Çukurova Tower’ın gri, bej, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonlardaki dış cephesi, projenin manzarası ve doğaya saygılı konseptiyle bütünleşiyor. Mekana maksimum ışık sağlayan cam seçimi ile ferah ve aydınlık ortamlar yaratılıyor. ÖZEL FAİZ ORANI, 120 AY VADE VE YÜZDE 25 PEŞİNATI TESLİMDE ÖDEME FIRSATI Ekim 2014’te teslim edilecek Çukurova Tower’ın kış kampanyası ile tercih edilen konut tutarının yüzde 25’i kadar peşinat teslimde ödeniyor. Geri kalan yüzde 75’lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor. Bir diğer alternatifte ise peşinatın yüzde 5’i hemen, yüzde 30’u teslimde ödenip kalan yüzde 65’lik kısım için alınacak banka kredisi bir yıl ertelenebiliyor. KARAYOLU, RAYLI SİSTEM, HAVAYOLU VE DENİZ ULAŞIMINDA AVANTAJLI Merkezi lokasyonu ve nitelikleriyle oturmak için konut arayanların yanı sıra yatırımcılardan da yoğun talep gören Çukurova Tower, dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliye’sine 3 km, Kadıköy-Kartal Metro durağına ise 600 metrelik yürüme mesafesinde konumlanıyor. Bağdat Caddesi’ne 15, köprülere 20 dakika uzaklıkta olan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de çok yakın. HER TÜR SOSYAL TESİSTEN CONCIERGE HİZMETİNE KADAR TÜM DETAYLAR DÜŞÜNÜLDÜ Çukurova Tower’ın yüzde 90’ını kapsayan yeşil alan ve sosyal tesisleri içinde; kayın ve gürgen ağaçları altında piknik alanı, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor merkezi, açık havuz, güneşlenme terası, sauna, fitness ve wellness merkezi yer alıyor. Çocuk oyun alanları, sinema salonu, kafe-bar, bilardo ve oyun salonu eğlenceyle yaşamı buluşturuyor. Puset ve engelli rampaları, konutlara doğrudan geçiş olanağı sunan ev sahibi ve misafir otoparkı, Back-Up tarafından sunulan 7/24 konut yardımı ve concierge hizmetleri Çukurova Tower sakinlerinin yaşam standardını yükseltiyor. Toplantı odaları ise modern ve ferah tasarımlarıyla işlerinizi rahatça sürdürmenizi sağlıyor.

Emlak Jet Haber

Çukurova Tower İletişim

0216 517 55 55

Kaba inşaatı biten ve dış cephesine başlanan Kartal’ın markalı projelerinden Çukurova Tower’ın örnek daireleri görücüye çıktı. 36 katlı bir rezidans projesi olan Çukurova Tower’ın 12. katında, her bölümü üst düzey markalarla dizayn edilen örnek daireler, projenin bitmiş hali hakkında fikir verirken dekorasyon anlamında da önemli ipuçları sunuyor. Kış kampanyası kapsamında peşinatın teslime ertelendiği Çukurova Tower, Ekim 2014’te tamamlanacak.

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Çukurova Tower’da stüdyo daireler 159 bin TL, 1+1\'ler 245 bin TL, 2+1\'ler 390 bin TL, 3+1\'ler ise 600 bin TL\'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Çukurova Tower’da dairelerin 3,4 metrelik tavan yüksekliğine sahip olduğunu belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, örnek daireleri gezenlerin ortamın ferahlığından, dairelerin ülkemizin yaşam biçimine uygun planlamasından, fonksiyonelliğinden ve deniz manzarasının güzelliğinden çok etkilendiklerini söyledi. Yıldız, stüdyo ve 1+1’lerde Amerikan mutfak olmasına rağmen mutfağın salondan ayrıştırıldığını, 1+1’lerde bile yatak odasının yeterince geniş olduğunu anlattı.

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!_1

Örnek dairelerde kapılarda Dortek, mutfakta Vanucci, ankastrelerde Franke, banyo seramiklerinde Serra, vitrifiyelerde E.C.A Serel markaları tercih edilen Çukurova Tower’da teslim edilecek tüm dairelerde bu markaların ürünleri kullanılacak. Adalar ve deniz manzarasına açılan ve yüzde 90’ı yeşil alan olan Çukurova Tower’ın gri, bej, ahşap, metal, su ve çim yeşili tonlardaki dış cephesi, projenin manzarası ve doğaya saygılı konseptiyle bütünleşiyor.

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!_2

Mekana maksimum ışık sağlayan cam seçimi ile ferah ve aydınlık ortamlar yaratılıyor.

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!_3

Ekim 2014’te teslim edilecek Çukurova Tower’ın kış kampanyası ile tercih edilen konut tutarının yüzde 25’i kadar peşinat teslimde ödeniyor. Geri kalan yüzde 75’lik kısım içinse projeye özel faiz oranlarıyla ve 120 aya varan vadelerle kredi alınabiliyor. Bir diğer alternatifte ise peşinatın yüzde 5’i hemen, yüzde 30’u teslimde ödenip kalan yüzde 65’lik kısım için alınacak banka kredisi bir yıl ertelenebiliyor.

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!_4

Merkezi lokasyonu ve nitelikleriyle oturmak için konut arayanların yanı sıra yatırımcılardan da yoğun talep gören Çukurova Tower, dünyanın en büyük Adliye Sarayı olan Kartal Adliye’sine 3 km, Kadıköy-Kartal Metro durağına ise 600 metrelik yürüme mesafesinde konumlanıyor. Bağdat Caddesi’ne 15, köprülere 20 dakika uzaklıkta olan proje, Sabiha Gökçen Havaalanı’na ve Kartal-Pendik Deniz Otobüsü İskelelerine de çok yakın.

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!_5

Çukurova Tower'ın örnek daireleri görücüye çıktı!_6
0 Takipçi