Adanuspark'ta şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!

Adanuspark projesinde kişiye özel tasarlanabilen penthouse daireler lüks ve konforu yeniden yorumluyor.

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da konumlanan, yaşamın başladığı Adanuspark satışta olan 3 Penthouse’u ile lüks ve konforu yeniden yorumluyor. Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarıyla standartların çok üstüne çıkıyor,  ayrıcalıklı olmanın keyfini yaşatıyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse’lar adalar ve deniz manzarasıyla nefes kesiyor. Üstelik bir yıl boyunca hiç ödeme yapmadan bu Penthouse’lara sahip olmak mümkün. Adanuspark’ın mevcut kampanyası ile peşinat bir yıl sonra ödeniyor, kredi taksitleri de aynı şekilde bir yıl sonra başlıyor. Avantajlı konumu, 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 daire seçenekleri ve uygun ödeme koşullarıyla Kartal’da yaşamak ve hızla değerlenen bölgede yatırım yapmak isteyenlerin gözde tercihi olan Adanuspark, Penthouse’larıyla cazibesini daha da arttırıyor. Daire sahiplerinin diledikleri gibi planlayabildiği Penthouse’lar, tamamıyla kişiye özel, benzeri olmayan, kişinin zevkine göre oluşturabildiği yaşam alanları tasarlama şansını sunuyor.  Projenin en üst katlarında yer alan 350 metrekarelik 4 adet Penthouse’dan üçü satışa sunuluyor. Bu özel yaşam alanlarının üst katında 150 metrekarelik terası ve ayrıca bir depo bulunuyor. Dairelerin yüzde 70’inin adalar ve deniz manzaralı olduğu Adanuspark, Kartal Real AVM’nin hemen yanında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüslerine ve Kartal Demiryolu İstasyonu’na araçla 5 dakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik yürüme mesafesinde. Yüzde 80’ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark’ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi yer alıyor. Güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurları, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkânın bir arada sunulduğu Adanuspark’ta kapalı otopark alanı da mevcut. Penthouse, genellikle otellerde ve lüks apartmanlarda yer alan ve yapının en üst katında bulunan daire tipleri olarak adlandırılıyor. Yapı asansörlerinde "P" harfi ile gösterilen tuşa basıldığı takdirde, kapılar doğrudan bu özel dairelere açılıyor. Kral dairesi olarak da ifade edilen Penthouse daire tipleri, kaliteli yaşam sunan Adanuspark’ta, eşsiz manzarasıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Emlak Jet Haber

Adanuspark İletişim

0216 671 14 14

İstanbul’un yeni cazibe merkezi Kartal’da konumlanan, yaşamın başladığı Adanuspark satışta olan 3 Penthouse’u ile lüks ve konforu yeniden yorumluyor. Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarıyla standartların çok üstüne çıkıyor, ayrıcalıklı olmanın keyfini yaşatıyor.

Adanuspark'ta şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!

Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse’lar adalar ve deniz manzarasıyla nefes kesiyor. Üstelik bir yıl boyunca hiç ödeme yapmadan bu Penthouse’lara sahip olmak mümkün. Adanuspark’ın mevcut kampanyası ile peşinat bir yıl sonra ödeniyor, kredi taksitleri de aynı şekilde bir yıl sonra başlıyor.

Adanuspark'ta şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!_1

Avantajlı konumu, 1+1, 2+1, 3+1, 5+1 daire seçenekleri ve uygun ödeme koşullarıyla Kartal’da yaşamak ve hızla değerlenen bölgede yatırım yapmak isteyenlerin gözde tercihi olan Adanuspark, Penthouse’larıyla cazibesini daha da arttırıyor. Daire sahiplerinin diledikleri gibi planlayabildiği Penthouse’lar, tamamıyla kişiye özel, benzeri olmayan, kişinin zevkine göre oluşturabildiği yaşam alanları tasarlama şansını sunuyor. Projenin en üst katlarında yer alan 350 metrekarelik 4 adet Penthouse’dan üçü satışa sunuluyor. Bu özel yaşam alanlarının üst katında 150 metrekarelik terası ve ayrıca bir depo bulunuyor.

Adanuspark'ta şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!_2

Yüzde 80’ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark’ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi yer alıyor. Güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurları, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkânın bir arada sunulduğu Adanuspark’ta kapalı otopark alanı da mevcut.

Adanuspark'ta şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!_3

Penthouse, genellikle otellerde ve lüks apartmanlarda yer alan ve yapının en üst katında bulunan daire tipleri olarak adlandırılıyor. Yapı asansörlerinde \"P\" harfi ile gösterilen tuşa basıldığı takdirde, kapılar doğrudan bu özel dairelere açılıyor. Kral dairesi olarak da ifade edilen Penthouse daire tipleri, kaliteli yaşam sunan Adanuspark’ta, eşsiz manzarasıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Adanuspark'ta şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!_4

Dairelerin yüzde 70’inin adalar ve deniz manzaralı olduğu Adanuspark, Kartal Real AVM’nin hemen yanında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüslerine ve Kartal Demiryolu İstasyonu’na araçla 5 dakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik yürüme mesafesinde.

Adanuspark'ta şimdi al peşinatı 1 yıl sonra öde!_5
0 Takipçi