Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!

Birinden farklı ve ihtişamlı satış ofisleri, daire sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.

Markalı konut projeleri son dönemde ev sahibi olmak isteyenlerin yoğunlukla tercih ettiği konut seçenekleri arasında yer alıyor. Projelerin kendisi kadar, satış ofisleri de gösterişli bir hale bürünerek tüketiciyi cezbediyor. Birbirinden gösterişli satış ofisleri ev almak isteyenlerin adeta aklını çeliyor. Daire sahibi olmak isteyenleri etkileyen unsurların başında gelen satış ofislerinde müşterilerin konforu için neredeyse her şey düşünülmüş. İşte birbirinden farklı ve dikkat çekici satış ofisleri...

Emlak Jet Haber

Tema İstanbul\'un 2.500 metrekarelik kapalı alana sahip satış ofisi elips tasarımı, farklı renklerdeki dış alan LED aydınlatması ve işlevselliği ile alanındaki sembol yapılar arasında yer alıyor. Yazgan Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan yapı, hem şekil olarak hem de tasarım olarak farklılık yaratıyor. Yapı, heykelsi niteliğiyle yerden koparken, bina genelinde sağlanan görsel devamlılık ise kullanıcıyı içeri davet ediyor. İşlevsel yapıyı saran ve bütünleştiren, siyah çakıldan oluşturulmuş bir yansıma havuzu aracılığıyla zeminle teması kesilmiş beyaz eliptik kaburgalar, günün farklı saatlerinde bağlamında çok çeşitli etkileşimlere giriyor ve dikkati kendine çekiyor. Gece ise binayı saran kaburga strüktürün aydınlatılmasıyla bina bir ışık heykeline dönüşerek yavaş yavaş renk değiştirirken, karanlık içinde otonom bir obje halini alıyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!

Binanın işlevsel programı üç katta dağılım gösteriyor. ilk eliptik kaburga içinden geçilen ve ahşap kaplı bir köprü ile girilen giriş katı, ana satış ofislerini, banka ofislerini, maket ve grafik panellerini barındırıyor. Buradaki konut kompleksinin maketine bakan galeriden geçilerek örnek dairenin sergilendiği birinci kata ulaşılıyor. Bodrum kat ise idari ofisleri ve destek birimlerini içeriyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_1

Yapının iç mimari konsepti, çeşitli obje ve yüzeylerde tek renk kullanımıyla mekânsal derinlik algısını arttırmak üzerine vurgulanıyor. Derinlik hissi, ofis halıları, tuvaletlerin, servislerin ve örnek dairelerin emaye boyalı cam duvarları, asansör kabinlerinin pleksi kaplamaları, iç mekan peyzajı, ofis oturma elemanları, Murona cam tüplerden oluşan merdiven avizesi ve farklı renklerdeki LED aydınlatmalar gibi elemanlarda kullanılan yeşil renk ile yapıya girdiği andan itibaren kişiye eşlik ediyor. Dış mekan peyzajı da iç mekandaki yeşil kullanımının bütünleştirici etkisini güçlendirerek görsel devamlılığa ve iç-dış arasındaki bu derinlik ve renk ilişkilerine katkıda bulunuyor. Tema İstanbul\'un Satış Ofisi’nde, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde olmak üzere toplam 3 adet örnek daire yer alıyor. Büyük beğeni toplayan Tema İSTANBUL Satış Ofisi binasının, projenin tamamlanmasıyla birlikte restoran, ikram ve eğlence gibi sosyal etkinlik hizmeti verecek, bir ünite olarak kullanılması planlanıyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_2

Quasar İstanbul projesi gibi, ünlü mimar Emre Arolat’ın tasarımı olan Quasar İstanbul satış ofisi binasında her katın büyüklüğü 175 m2. Toplam alan 2275 m2, kullanılan alanların toplamı ise 1350 m2.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_3

Satış ofisinin 4. katında dünyaca ünlü Hollandalı iç mimar Marcel Wanders’ın adını taşıyan ‘World Of Marcel Wanders’ salonu yer alıyor. Tasarımları uluslararası üne sahip Wanders, Quasar İstanbul misafirlerinin isteğine özel lüksün ve konforun öne çıkarıldığı tasarımlar da gerçekleştiriyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_4

Yaşam alanını Marcel Wanders imzalı ürünler ile dekore etmek isteyenlere, iç mimarın özel tasarım çalışmaları sunuluyor. Quasar İstanbul misafirleri, satış ofisinde bulunan ‘World Of Marcel Wanders’ salonunda Wanders’in tasarımlarını inceleyebiliyor. Atmosferi ve özgün tasarımı ile görenleri büyüleyen salonda; Wanders’in özel yapım duvar kağıdı, Calvin adını taşıyan yaklaşık dört metre yüksekliğindeki devasa abajuru, ödüllü ünlü örgü sandalyesi (knotted chair) gibi birçok özel tasarımı bulunuyor. Quasar İstanbul satış ofisinin en önemli ve ilgi çekici özelliği, dünyada bir ilk olan 42 metrelik yüksek katlı satış ofisi yapısı olması. Quasar müşterileri fotoğrafları incelemek yerine 36. metredeki teras katından rezidans bloklarının ilk kat manzarasının nasıl olacağını görebiliyorlar. Satış ofisinin 6. katı ise sonsuzluk havuzu ve sosyal alanların manzarasını gözler önüne seriyor. Yüksek yapı avantajı kullanılarak, her katta ayrı sunum fonksiyonları kurgulanan Quasar İstanbul satış ofisinde; misafirler, Quasar’ın metalüks vizyonunu bir hikaye içerisinde gezme imkanı buluyorlar. Quasar İstanbul projesi tamamlandığında, satış ofisi binası demonte edilerek, taşınacak ve Quasar’ın yeni bir projesinde yükselecek.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_5

Beylikdüzü\'nde inşa edilen Kalekent\'in satış ofisi 2 bin metrekare büyüklüğüyle dikkat çekiyor. Satış ofisinde maket ve satış bölümünün ferah ve aydınlık olmasına özen gösterildi.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_6

Satış ofisinin çevresinde 8 bin metrekarelik de peyzaj alanı bulunuyor. Satış ofisinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere 2 adet örnek daire bulunuyor. Çocuklu aile ziyaretleri için satış ofisinin alt katında bir çocuk oyun alanı bulunuyor. Aileler projeyi incelerken çocuklar oyun salonunun keyfini çıkarıyor. Proje bittiğinde satış ofisinin bulunduğu alana spor merkezi yapılması planlanıyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_7

Tüm projelendirilmesi ve satış-pazarlaması Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Altınoran projesi, Türkiye’de özel sektörün geliştirdiği en büyük konseptli konut projesi olma özelliği taşıyor. Tanıtım ofisi toplam 7.600 metrekare alana sahip. Toplamda 4 adet showroom ev bulunuyor. Bunlar 1+1, 1,5+1, 2,5+1 ve 3+1 ev tiplerinden oluşuyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_8

Tanıtım ofisinin ilk önce ödüllü bir mimariye sahip olması, daha sonra Türkiye’deki konut projeleri içerisindeki en büyük tanıtım ofislerinden biri olması, tanıtım ofisindeki dekorasyon uygulamasının projenin konseptiyle bütünleşmiş olması ve bu uyumun tanıtım ofisini ziyaret eden misafirler tarafından çok beğenilmesi, ayrıca içerisindeki doğal peyzaj uygulaması tanıtım ofisini farklı kılan özelliklerin başında yer alıyor. Mevcut tanıtım ofisi Ankara’daki projelerinin satışı devam ettiği sürece projeler tanıtım ofisi ve Ankara yönetim merkezi olarak hizmet vermeye devam edecek.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_9

Hayat Tepe projesinin satış ofisi 372 metrekare alana sahip. İki katlı ofisin içide görüşme odaları, toplantı odaları, mock-uplar ve çocuklar için oyun odası bulunuyor. Satış ofisinde sade çizgiler ile tasarlanan “modern” ve klasik tarzı yansıtan “provence” modellerin mock-upları bulunuyor. Buradaki showroomlarda müşterilere banyo ve mutfak kalitesi ve büyüklüğü uygulamalı olarak paylaşılıyor.Yüksek tavanı, özel cam dekorasyonu, sade tasarımı ve renk seçimleri ile satış ofisi projenin ihtişamını yansıtıyor. Ayrıca çocuklu aileler için düşünülen oyun odasıyla ailelerin daha rahat bir şekilde bilgi alabilmeleri amaçlanıyor. Teslim süresince ofis kaldırılarak peyzaj alanı olarak kullanılacak.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_10

Maximoon projesinin ticari alanları içinde bulunan satış ofisi iki kattan oluşuyor. Alt katı 530 metrekarelik satış ofisinin olduğu alan. Üst katta ise örnek daireler bulunuyor. Örnek dairelerle birlikte satış ofisi toplam 1.060 metrekare. Maximoon satış ofisinde 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde 3 örnek daire bulunuyor. Projenin içerisinde olduğu için satış ofisinden proje doğrudan görülebiliyor. Aynı zamanda hemen üst katında özenle tasarlanan örnek daireler nasıl bir yaşam kurgulanabileceği konusunda fikir verici oluyor. Satış ofisinin proje bitiminde ticari alan olarak değerlendirilmesi planlanıyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_11

Terrace Tema projesinin satış ofisi projenin hemen yanında yer alıyor. 380 metrekare kapalı, 70 metrekare açık alanı bulunan satış ofisinin konumu sayesinde konukların ziyaretlerinde lokasyon ve proje hakkında detaylı bilgi almalarına ve satın alacakları yaşam alanları ile ilgili her türlü bilgiye ulaşmaları sağlanıyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_12

Satış ofisinde bir adet 1+1 örnek daire bulunuyor. Örnek dairenin en büyük özelliği birebir ölçü ve malzeme ile hazırlanmış olması.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_13

Terrace Tema projesinde tüm dairelerin tavan yüksekliği 3.40 cm. Bu ferah ve hacimli ortam örnek dairede müşterilere sunuluyor ve Terrace Tema\'da yaşayacakları hayatı sergileyen gerçekçi bir deneyim yaşatıyor. Satış ofisleri konut alıcısını tavlıyor Ayrıca Terrace Tema projesinin yanı sıra daha farklı yaşam seçenekleri arayan konuklar için Esenyurt’ta yapımı devam eden Terrace Mix projesinin 2 boyutlu planda, 3 boyutlu örnek dairesi de Terrace Tema satış ofisinde bulunuyor.Terrace Tema satış ofisi de, tıpkı projenin kendisi gibi şık, modern ve konforlu. Şeffaf cam bölmeler ve yüksek tavanlarla şıklık ve ferahlık bir araya geliyor. Geniş galeri boşluğu ve konforlu oturma grupları, evinizdeki gibi rahat hissedeceğiniz bir ortam sunuyor. Video Wall TV’de proje tanıtımı, 3D sunum odası, Touch ekranlarda proje sunumları ve geniş müşteri karşılama alanına sahip satış ofisi, her detayıyla kusursuz hizmet için tasarlandı. Çelik konstrüksiyon yapıya sahip satış ofisi proje tamamlandığında kaldırılacak olsa da, ofisin alanı farklı bir şekilde değerlendirilerek yine Terrace Tema sakinlerine hizmet vermeye devam edecek.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_14

Next Level projesinin satış ofisi 600 metrekare alana sahip. Satış ofisi projede kullanılan malzemelerin birebir aynısından inşa edildi.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_15

Satış ofisi, Ankara’nın ana ulaşım arteri Eskişehir Yolu üzerinde konumlanıyor. Yere kadar reflekte ve şeffaf cam kullanılan yapı, çelik konstrüksiyon olarak tasarlandı. 4 metrelik kat yüksekliği, dış cephesinde kullanılan bakır kaplamalar ve yapının yerden bir kat yükseltilerek uygulanmış olması ile de oldukça dikkat çekiyor. Aynı zamanda Next Level projesinin bahçesinde, Next Level Alışveriş merkezinin girişinde yer alıyor. Dolayısıyla hem inşaat yakından takip edilebilyor hem de misafirlere inşaat dolaştırılabiliyor. Son teknolojik sistemle oluşturulan Next Level maketi, sunum için kullanılan touchpanel ekranlar, özel tasarım mobilyalar, aksesuarlar da tüm ziyaretçiler tarafından takdir ediliyor. Next Level satış ofisi özel sergiler ve etkinlikler için değerlendirilecek. Geçtiğimiz dönemde satış ofisinde 2 büyük sergiye ev sahipliği yapıldı.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_16

42 Maslak projesinin satış ofisi Maslak’ta Sun Plaza’nın en üst katında, projeye hakim bir manzaraya sahip 330 metrekare alandan oluşuyor. 6 metre tavan yüksekliği ile dikkat çeken satış ofisi Metex ‘in iç mimari tasarımı ile dikkat çekiyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_17

Yaşamın gündüzden geceye uzanacağı bir planlama ile yola çıkan BAY İnşaat, 42 Maslak için sunduğu Artful Living (sanat ile yaşam) konseptiyle yaşam kurgusunun öncüsü olarak Maslak’a ve İstanbul’a imzasını atıyor. 42 Maslak’ın hemen yanındaki Maslak Sun Plaza’nın 31’inci katında oluşturulan satış ofisi de bu anlayışla tamamen uygun olarak modern sanat konsepti ile dekore edildi. Bu ofisin en büyük özelliği ise yanı başında yükselen 42 Maslak projesinin tüm aşamalarını cam kaplı duvarlarından kuş bakışı izleyebilme imkanı. İkinci ve üçüncü köprüleri gören nefis lokasyonu ile 42 Maslak ofisi aynı zamanda İstanbul’un gece ve gündüz manzaralarına da hakim konumda.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_18

LEMA Grup ortağı Emre Katırcı Uptown projesinin 1200 metrekarelik satış ofisini şu ifadelerle anlatıyor: Ankara \'da bir ilk olarak düşüneceğimiz katta örnek daire uygulaması, 2 farklı tip için ayrı ayrı örnek daire hazırlanması gibi ince detaylardan bahsedilebiliriz. Ziyaretçilerimiz, örnek daireler katta olduğu için satın alınan dairenin görüş açısı, manzarası, projenin Ankara için konumu gibi pek çok detayı kendi gözleri ile görerek satın alabiliyorlar. Ayrıca şu anda kaba inşaatı tamamlanan projenin arzu edilen dairesine paralel açı ile satış ofisinin üst kat terasından bakılabiliyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_19

Bağcılar\'da yükselen Batışehir projesinin satış ofisi 1.600 metrekare alana sahip. Satış ofisinde ikisi konut ve biri rezidans olmak üzere 3 farklı tipte örnek daire bulunuyor. Bu daireler 1+1, 2+1 ve 3,5+1 formatında. Batışehir satış ofisi tasarlanırken yatırımcıların kendilerini rahat hissedebilecekleri bir ortam tasarlandı. Tavanların yüksek olmasına önem gösterilen satış ofisinde projenin de büyük bir maketi yer alıyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_20

Pega Kartal projesinin satış ofisi 1 adet örnek dairenin bulunduğu 400 metrekarelik alanı kapsıyor. Projenin sunduğu yaşamı gözler önüne seren bir maketin yer aldığı satış ofisinde yatırımcıların rahatı odak noktası olarak belirlendi.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_21

2.146 metrekarelik Rings İstanbul satış ofisinde projenin maketinin yanı sıra ev tiplerinin de görülebileceği maketler bulunuyor.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_22

Kendine özgü bir mimarisi olan satış ofisinde projede uygulanan halka konsepti de uygulandı. Ayrıca ofisin dış kabuğu da özel olarak tasarlanan mesh uygulamalarla kaplandı. Ofisin içinde ise çocuk oyun alanları, servis alanları, tanıtım alanları ve çalışma alanları bulunuyor. Proje bittiğinde satış ofisinin restoran olarak kullanılması planlandı.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_23

4+1 ve 5+1 bahçe katı örnek dairelerin bulunduğu satış ofisinde örnek daireler iki konseptte, elegan ve dinamik olarak hazırlanıyor. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife tarafından inşa edilen ve 52 farklı tipte 298 daireden oluşan KoruFlorya’nın satış ofisine 1 milyon lira yatırım yapıldı. Projenin ve satış ofisinin tasarımını yapan Kraft Mimarlık’ın ortaklarından Hakan Bağcı, “Kraft Mimarlık olarak tasarladığımız KoruFlorya projesinde ön plana çıkarmaya çalıştığımız unsurlar; orman ve deniz manzarasını kullanıcısına bir arada sunan, yeşil kat bahçeleri ve sıra dışı bir peyzaja sahip doğal sıcak malzemelerin kullanıldığı modern bir yapı tasarlamaktı. Projelendirme esnasında tasarladığımız satış ofisini de kullanıcının bu kavramları algılayabileceği şekilde oluşturarak projeyi hissetmelerini amaçladık” dedi.

Konut alıcısının aklını çelen satış ofisleri!_24
0 Takipçi