Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu’da yer alan ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak SOHO projesinde yaşam başlıyor! Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012’de Yeşil Bina Kategorisi’nde birinciliği de bulunan Soyak Soho şubat ayı itibariyle sakinleriyle buluşuyor.

İstanbul’un en merkezi yeri Zincirlikuyu’da yer alan ve inşasına 2012 yılında başlanan Soyak Soho’da şubat ayından itibaren yaşam başlıyor. Uluslararası derecelendirme sistemi LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design-Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikası almaya aday olan Soyak Soho, 2013 yılının ilk aylarında da ‘Türkiye’nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012’de Yeşil

Bina kategorisinde birinciliğe layık görüldü.

Kentli insanın gereksinimlerine yanıt veren Soyak Soho’nun inşa ve tasarım aşamaları sırasında çevreyi ve doğal yaşamı korumak, enerji ve su tasarrufu sağlamak için pek çok uygulamaya yer verildi.

Örneğin bina arazisinde, inşaat esnasında ve sonrasında doğal yaşamın korunmasına azami ölçüde dikkat edildi. Bitkilendirme çalışmaları esnasında, İstanbul’un yerel iklimine uyumlu bitkiler seçilerek, su tüketiminin ve kimyasal gübre kullanımının en aza indirgenmesi hedeflendi. Bina kapsamında kullanılan su armatürleri ve vitrifiyelerde konfor ve estetik kadar, su verimliliği de göz önünde bulunduruldu. Bu sayede bina kullanıcılarının aylık su masraflarının azaltılması öngörüldü. Binada inşaat esnasında iç mekanlarda kullanılan yapı kimyasallarının (boya, astar, macun v.s.) içeriğindeki VOC (uçucu organik zararlı bileşik) oranları uluslararası standartlara uygun olarak tercih edildi. Bu sayede, binaların tesliminden sonra yaşayanların ve çalışanların sağlıklarıyla konforlarına azami derecede önem verildi.

Daha ayrıntılı bilgi için Soyak Soho Çağrı Merkezini arayabilirsiniz.

Emlak Jet Haber

Soyak Soho İletişim

4447646

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !_1

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !_2

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !_3

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !_4

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !_5

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !_6

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !_7

Yeşil Bina Soyak Soho'da Yaşam Başlıyor !_8
0 Takipçi