Balıkesir'in Sessiz ve Sakin Tatil Beldesi; Ayvalık

Yeşil zeytinliklerle sarılmış kıyılara sahip ve tarihi değerler barındıran tatil merkezi Ayvalık, Balıkesir'de bulunuyor.

Marmara Bölgesi'nde Balıkesir ilinin en batısında,  Ege Denizi' nin kıyısında yer alan Ayvalık,  kumsalları, güneşi, tarihi dokusu, zeytin ve zeytinyağı ile son yıllarda tatilcilerin ilgisini çeken bir tatil beldesidir.

İrili ufaklı 22 adaya sahip olan Ayvalık'ta en çok ilgiyi bir köprü ile Lale Adası'na,  oradan da ilçe merkezine bağlanan ve içerisinde çok sayıda kilise ile manastırın olduğu Cunda Adası çekiyor. Ayvalık adalarına hakim bir tepede bulunan Şeytan Sofrası ile 7 kilometre bir kumsala sahip olan Sarımsaklı plajı da görülmeye değer yerler arasında bulunuyor. Ayvalık tostu ile meşhur olan Ayvalık'ta deniz kenarına sıralanmış bir çok balık lokantası bulunuyor. Bu lokantalarda meşhur papalina balığının tadına bakabilirsiniz. Her bütçeye uygun otel, apart otel ve pansiyonun yer aldığı Ayvalık’ta bunun yanı sıra uygun fiyatlarda villalar, müstakil evler, satılık ve kiralık yazlık daireler bulmak mümkün.

EmlakJet Haber

Ayvalık Sokak

Balıkesir'in Sessiz ve Sakin Tatil Beldesi; Ayvalık

Cunda Adası

Balıkesir'in Sessiz ve Sakin Tatil Beldesi; Ayvalık_1

Cunda Adası Konaklama

Balıkesir'in Sessiz ve Sakin Tatil Beldesi; Ayvalık_2

Sarımsaklı Plajı

Balıkesir'in Sessiz ve Sakin Tatil Beldesi; Ayvalık_3

Şeytan Sofrası

Balıkesir'in Sessiz ve Sakin Tatil Beldesi; Ayvalık_4

Ayvalık Harita ve Ulaşım Krokisi

Balıkesir'in Sessiz ve Sakin Tatil Beldesi; Ayvalık_5
0 Takipçi