One Tower Kule'de 24 ay 0 faizli kampanya başladı!

Ankara’nın en yüksek kulesi olacak One Tower Kule Konut Projesi, kredi faizlerinin dezavantajını ortadan kaldırmak için 24 ay 0 faizli kampanya başlattı.

Ankara Oran’da inşa edilen ve 185 metre uzunluğundaki One Tower’da ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan yüzde 25 peşin 24 ay 0 faizli kredi kampanyası Mart ayının sonuna kadar devam edecek.1150 rakımla Ankara’nın en yüksek bölgelerinden Oran’da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta. One Tower’ın sosyal tesislerinde kapalı yüzme havuzu, güneşlenme terasları, vitamin bar, sauna, buhar odası, masaj odası, dinlenme alanı, genel aktivite alanları lounge, özel davet mekanları, toplantı salonları, çocuk kulübü, fitness, pilates/yoga salonu, squash, tek pota basketbol sahası, masa tenisi, soyunma odaları, bilardo salonu, satranç salonu, dart salonu ve yönetim ofisleri bulunacak. One Tower’da güvenlik hizmeti, vale hizmeti, concierge hizmetleri alışveriş desteği, temizlik hizmeti, ilaç tedariği, çiçek gönderimi, kuru temizleme/lostra ve terzi hizmetleri, kurye ile posta gönderimi, sosyal tesis rezervasyon işlemleri,davet organizasyonu, çocuk bakım hizmeti, araç kiralama hizmeti, bilet/otel/tur organizasyon, teknik destek bakım-onarım hizmetleri verilecek.

Emlak Jet Haber

One Tower Kule İletişim

0312 483 03 03

Oran’da inşa edilen One Tower, 48 katlı, 185 metre yükseklikte olacak. Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta.

One Tower Kule'de 24 ay 0 faizli kampanya başladı!

One Tower’da ev sahibi olmak isteyenler için başlatılan yüzde 25 peşin 24 ay 0 faizli kredi kampanyası Mart ayının sonuna kadar devam edecek.

One Tower Kule'de 24 ay 0 faizli kampanya başladı!_1

Projede 12 ayrı tip ve büyüklükteki 306 residence daire bulunmakta.

One Tower Kule'de 24 ay 0 faizli kampanya başladı!_2

One Tower Kule'de 24 ay 0 faizli kampanya başladı!_3
0 Takipçi